Toimikunnat

Sociuksen sisällä toimii erilaisia toimikuntia, joihin kuka vaan sociuslainen voi liittyä ja näin päästä mukaan toimintaan sekä vaikuttamaan ainejärjestöämme koskeviin asioihin! Tällä hetkellä Sociuksen hallituksen kanssa yhteistyössä toimii kaksi toimikuntaa, jotka ovat Yhdenvertaisuustoimikunta sekä Tapahtumatoimikunta.

Yhdenvertaisuustoimikunta

Yhdenvertaisuustoimikunta käsittelee ainejärjestömme yhdenvertaisuuteen liittyviä asioita ja pyrkii tekemään toiminnastamme inklusiivisempaa, tasa-arvoisempaa, turvallisempaa ja yhteiskuntatietoisempaa. Yhdenvertaisuustoimikunnan toiminta on vapaaehtoista ja ajoittain pidettävissä tapaamisissa käsitellään ja kehitellään Sociuksen toimintaa. Yhdenvertaisuustoimikunta on esimerkiksi kehitellyt Sociuksen yhdenvertaisuussuunnitelman ja käynyt läpi Sociuksen laulukirjaa.

Mukaan yhdenvertaisuustoimikuntaan pääset Instagramin kautta: @socius.yhdenvertaisuus


Tapahtumatoimikunta

TTapahtumatoimikunta tarjoaa mahdollisuutta osallistua tapahtumien järjestämiseen hallituksen apuna. Tällä hetkellä toimikunta toimii Telegram-ryhmänä. Siellä ilmoitetaan tapahtumakohtaisesti, kun tarvetta tapahtumatoimikunnan avulle on. Järjestelyihin voit osallistua oman aikataulun ja jaksamisen mukaisesti ja työstä saa myös pientä palkkaa tapahtumalippujen/lippualennusten myötä.

Jos tapahtumien järjestäminen kiinnostaa, liitythän siis ryhmään!