Fuksille

Hei fuksi!

Onneksi olkoon opiskelupaikasta! Koska olet tällä sivulla, niin sinua selvästi kiinnostaa Socius ja (ääri)sociuslaisuus! Tai sitten olet vain hukassa ja haet epätoivoisesti apua. Väliäkö sillä, tämä Fuksiboksi -osio vastaa kaikkeen mahdolliseen ja mahdottomaan mikä meidän fuksia saattaa askarruttaa! Mitä täältä et löydä, niin tuutori (tai se viisas kaveri) kyllä kertoo. Tuutorit löydät alasvetovalikosta tämän välilehden kohdalta. Kannattaa tutustua sivuihin myös muutenkin, sillä täällä on kaikkea hyödyllistä ja jännittävää kuten mm. ainejärjestöön liittymisohjeet, suomi-savo -sanakirja, tietoa mystisestä Socius-huoneesta, ja tietenkin päivänpolttavat uutiset.

Käy myös seuraamassa meitä Instagramissa ja tykkäämässä meistä Facebookissa! Lisäksi on olemassa erillinen Facebook -ryhmä nimellä "Socius", jossa sana on vapaa.

Tervetuloa Kuopioon ja Sociukseen!

T: Sociuksen hallitus 

Tuutorit 2024

Hoi fuksit, tällä sivulla pääsette etukäteen tutustumaan tuleviin tuutoreihinne. Me täällä jo innokkaasti ootellaan teitä, tavataan syyskuussa!

Coming soon...


Tästä alhaalta pääset myös UEF Kamuun, josta löytyy lähes kaikki tarpeellinen tieto ja linkit, joita uusi ja vanhakin opiskelija voi tarvita.