Hakemukset hallitukseen 2020

Maanantai 18.11.2019 klo 10:13 - Reeta

Hellurei! Sociuksen sääntömääräinen syyskokous sen kuin lähestyy ja torstaina 21.11. klo 17 onkin aika kokoontua jälleen yhteen katselemaan, miltä kulunut vuosi on näyttänyt. Samalla on aika katsoa myös tulevaan vuoteen ja valita Sociuksen hallitus vuosimallia 2020. Tässä postauksessa esittelemmekin muutamia innokkaita, joita halliuspesti ensi vuodelle houkuttelisi. Lue siis läpi ja tule vaikuttamaan Sociuksen syyskokoukseen!

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: hallitus, haku

Syyskuun sociuslainen 2019

Maanantai 30.9.2019 klo 22:00 - Reeta&Markku

Kuka olet, mitä opiskelet ja miksi? 
 
Olen Markku Kinnunen. Sosiaalitieteiden toisen vuoden opiskelija. Pääainettani en ole vielä IMG_20190922_165430.jpgvalinnut. Tämänhetkinen mielenkiintoni asettuu sosiaalipedagogiikan (sosiokulttuurinen innostaminen) ja sosiaalipsykologian (minuuden ja identiteetin tarinallisuuteen liittyvät teemat) välimaastoon. Tykkään tarkastella näitä ilmiöitä myös sosiologisesta näkökulmasta. Nähtäväksi jää, että minkä näistä valitsen pääaineekseni keväällä. 
 
Hakeuduin opiskelemaan sosiaalitieteitä siksi, että koen maailman olevan monella tavalla murroksen kynnyksellä. Olen pitkään seurannut näitä ilmiöitä erilaisten uutisviestimien kautta, ja syventänyt ymmärrystäni kirjallisuuden kautta. Olen kiinnostunut elonkehän kokonaisuuden kannalta tasapainoisesta luontosuhteesta, ja siihen kannustavan kulttuurin muodostumiseen liittyvistä tekijöistä. Myös myötätunnon, tekoälyn ja teknologisten harppausten vaikutukset yhteiskunnan rakenteisiin kiehtovat. 
 

Mitä sinulle kuuluu? 
Kokonaisuutena ihan hyvää. Toki elämässä on aina asioita, joita kohtaan miettii viisaimpia toimintamalleja. Opiskelen toista korkeakoulututkintoa, joten opintotukeni on tähän tutkintoon loppumassa. Näin ollen sujuvasti etenevien opintojen rahoitus mietityttää. Joitakin ratkaisuja on näköpiirissä. 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: markku, heimo, ilmasto

Opintojen alusta ja vähän muustakin

Keskiviikko 28.8.2019 klo 11:11 - Jenni Hiltunen

Syksy saa ja viimeisetkin opiskelijat palaavat sorvin ääreen. Aloitan neljännen vuotenijenski.jpgyhteiskuntatieteiden opiskelijana, joten oma paluuni työmaalle on jo rutiininomainen – jopa siinä määrin, että en enää huomaakaan sitä mukavaa jännitystä mahanpohjassa, joka ehkä aiemmin on liittynyt jokaiseen lukuvuoden alkuun aina esikouluvuosista saakka. Niiden vatsassani uinuvien perhosten herättelemiseksi palaankin kolmen vuoden takaiseen, oman fuksivuoteni alkuun. Ai että!

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: fuksit, syksy, opiskelu

Toukokuun sociuslainen 2019

Maanantai 13.5.2019 klo 20:31 - Reeta&Santtu

Kuka olet, mitä opiskelet ja miksi?santtu_toukokuu.jpg

Olen sitä mitä ja miksi opiskelen. Olen samanaikaisesti sekä Santtu että sosiologi. Syitä, miksi olen Santtu en osaa kuvata, mutta sosiologiudesta pari sanaa. Opiskelen sosiologiaa neljättä vuotta, eli madellen kohti loppusuoraa. Sosiologiaan minä aikanaan ikään kuin ajauduin herättyäni siihen, miten villiä ajattelutyötä oppiaineen parissa saa tehdä. Sosiologisen mielikuvituksen kanssa voi vetää assosiaatioita eri aatoksien välillä mentaalisen kitarasoolon tyyliin. Lähtökohtainen kriittisyys ja joka jumalan asian yliajattelu viehätti, mikä selittää varmaankin osan siitä, miksi olen siinä missä olen. Vastauksia siihen, miksi olen kuka olen jään vielä etsimään. Kysykää myöhemmin uusiksi.

Mitä sinulle kuuluu?

Kuuluupi varsin mainiota. Sain pätkäistyä neljännennännettä opiskeluvuottani korkeakouluharjoittelun muodossa, mikä on ollut virkistävä poikkeaminen Kuopion kuristuksesta. Aloittelin harjoittelua Voima-lehdellä maaliskuun lopuilla ja lopettelen kesän alkuun. Lehtijuttujen tehtailu, pako Savosta ja pääheseläinen isommualimammalli ovat maistuneet jollekin makoisalle asteikolla mannapuuro—mansikka.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: santtu, lehtiukko, kärsimys

Huhtikuun 2019 sociuslainen

Maanantai 13.5.2019 klo 20:20 - Reeta&Valtteri

Kuka olet, mitä opiskelet ja miksi? eetu_huhtikuu.jpg

Moikka! Olen Eetu ja olen ensimmäisen vuoden sosiaalitieteiden opiskelija. Hakeuduin alalle muutaman töissä vietetyn välivuoden jälkeen, sillä yhteiskunnalliset asiat ja opiskelu alkoivat kiinnostaa enemmän kuin jalkapallo ja työnteko.

Itä- Suomen yliopistossa sain myös mahdollisuuden opiskella jo lukiossa kiinnostanutta psykologiaa hieman eri perspektiivistä. Näin ensimmäisen opiskeluvuoden lopussa en voisi olla tyytyväisempi valintaani, vaikka pääaineen valinnan osalta olenkin hieman hakoteillä. 

Mitä sinulle kuuluu? 

Minulle kuuluu savolaisittain meleko hyvvää”. Kevät saa mielen virkeäksi ja opinnot alkavat olemaan paketissa tältä lukuvuodelta. Kesätöiden metsästys ei ole mennyt ihan putkeen, mutta eiköhän kaikki selviä kesäkuuhun mennessä. Onneksi Kelan konttori on parin sadan metrin päässä. 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eetu, piritorinpunainenpeltijugurtti

Maaliskuun 2019 sociuslainen

Maanantai 1.4.2019 klo 8:48 - Reeta & Valtteri

Kuka olet, mitä opiskelet ja miksi?

valtteri_blogi.jpgMorjens! Olen Valtteri ja olen kolmannen vuoden opiskelija, pääaineenani sosiaalipsykologia. Kuulun Sociuksen psykalle yrittäneisiin, mutta tänne päätyneisiin ja pikkuhiljaa tähän alaan tykästyneisiin opiskelijoihin, joille Kuopion kampus ja sen tarjoamat mielenkiintoiset opintomahdollisuudet aukesivat vasta hieman myöhemmin. Sosiaalipsykologiassa minua on lukiosta asti kiinnostanut ihmistenvälisen vuorovaikutuksen tutkiminen ja sen tiedon hyödyntäminen, joten tämä tuntui luonnolliselta vaihtoehdolta minulle, vaikka perusopinnoissa täytyikin opiskella melkoisia pakkopullakursseja.

Mitä sinulle kuuluu?

Minulle kuuluu ihan hyvää. Tällä hetkellä on aika kiire opiskelun realiteettien iskiessä vasten kasvoja näin puolen vuoden omatoimisen asiantuntijuuden kartuttamisen (lue: laiskottelun) jälkeen. Toisaalta paineen alla saan ajankäytöllisesti tehokkaimmin tehtyä asioita, joten olen tyytyväinen tilanteeseen. Onneksi piristystä kevään synkkyyteen tuovat ystävät, hyvä ruoka, raskas musiikki ja pleikkari.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: valtteri, vappu, socius-huone

Ainejärjestön edunvalvonta yliopistossa

Torstai 21.3.2019 klo 11:39 - Jaakko Honkalampi

Heissulivei ja mahtavaa kevättä kaikille!

Socius ry toteutti helmikuussa jäsenkyselyn, johon vastaaminen oli erittäin aktiivista. Isot kiitokset kaikille vastanneille! Usean vuoden ajan jäsenkyselystämme on huomattu, ettei kaikilla jäsenillämme ole tietoa siitä, mitä on ainejärjestön edunvalvonta yliopistossa. Tämänkertaisessa blogitekstissäni yritänkin avata tätä ”kabinettipekulointia”.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: edunvalvonta, blogi, mitämissämilloin

MUUTOS 2019: Socius kohti sosiaalipedogista osallisuuden ideaalia

Torstai 7.3.2019 klo 14:08 - Jaakko Honkalampi

Sociuksen hallitus vuosimallia 2019 on pitänyt järjestäytymiskokouksen ja aloittanut toimintansa tarmokkaasti. Tänä vuonna meidän rakas ainejärjestömme täyttää jo 35 vuotta. Tänä aikana Sociuksen toiminta on kasvanut ja naamat ainejärjestömme hallituksessa sekä jäsenistössä vaihtuneet. Kuitenkin ainejärjestön perimmäisenä ideana oleva osallisuuden lisääminen, tapahtumien järjestäminen ja opiskelijoiden edunvalvonta ei ole hävinnyt mihinkään. Vuonna 2019 haluamme kuitenkin tuoda jäsenistöämme lähemmäs hallitusta ja lisätä toimintamme läpinäkyvyyttä julkaisemalla noin kerran kuussa (ja kahdesti marssissa :Dd) edunvalvontablogia. Blogissa edunvalvontavastaavamme Jaakko Honkalampi kirjoittaa ajankohtaisia kuulumisia hallituksen kokouksista, oppiainepalavereista sekä edunvalvontajaoston kuulumisista. Socius -huoneella on myös liikkunut villejä huhuja wabun aikana ilmestyvästä vlogista.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: uusivuosi, edunvalvonta, socius,

Helmikuun 2019 sociuslainen

Torstai 7.3.2019 klo 13:55 - Reeta & Noora

Kuka olet, mitä opiskelet ja miksi?noora.jpg
"Heipä hei! Oon Noora, opiskelen sosiaalityötä ensimmäistä kuherrusvuotta, sekä ainakin yhteiskuntapolitiikkaa ja sosiologiaa. Tieni tänne ei ollut se yksinkertaisin- opiskelin vielä vuosi sitten ympäris
tönhoitajaksi ammattikoulussa- mutta halu auttaa yhteiskuntaa paremmaksi ja ihmisiä pärjäämään siinä on se suurin syy miksi täällä nyt oleskelen."

Mitä sinulle kuuluu?
"Ihan hyvää! Aika kuluu nopsaan, kun paljon tapahtuu, enkä voi uskoa että siitä on jo puoli vuotta kun tämä rumba eli yliopisto-opinnot alkoivat. Elämässä on nyt tuhottoman monta asiaa joihin täytyy ja/tai haluan uhrata energiaa, ja niiden hallinta tuntuu sellaisen kolmipäisen verenhimoisen koiran lenkittämiseltä, mutta kyllähän tämä tästä! Tulevaisuudessa on paljon ihanaa odotettavissa, ja onhan tämä huippua, kun saa tehdä sitä mistä oikeasti tykkää."

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: tapahtumavastaava, noora, kissat, matkantekijä

Tammikuun 2019 sociuslainen

Torstai 7.3.2019 klo 13:53 - Reeta & Aino

Kuka olet, mitä opiskelet ja miksi?aino.jpg

"Hello it’s me, Hassisen Aino tuolta Etelä-Pohjanmaan lakeuksilta. Edustan tätä kovin harvapäistä härmäläisten heimoamme täällä idässä. Opiskelen ensimmäistä vuotta sosiaalitieteitä, sillä siinä yhdistyvät kaksi suur
inta mielenkiinnonkohdettani: ihmiset ja yhteiskunta. Pääaineista tällä hetkellä kiinnostaa eniten ehkä sosiologia, yhteiskuntapolitiikka sivuaineena on ollut myös äärimmäisen mielenkiintoinen kokemus."

Mitä sinulle kuuluu?

"Minulle kuuluu ihan hyvää! Joulun lomatunnelmien jälkeen paluu opiskelujen pariin on ollut odotettua nopeampi, mutta on ollut ihana nähdä kavereita kaikkien palattua Kuopioon. Olen myös saanut kunnian toimia tänä vuonna armaan ainejärjestömme hallituksessa rahastonhoitajana ja yritysyhteistyövastaana, ja pikkuhiljaa alkaa olemaan sekin homma hallussa.

Pitkän pimeyden jälkeen valoisat iltapäivät ovat myös ihan parhautta, ja kevät ja lämpimät säät ovat puolestani jo tervetulleita!"

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: rahastonhoitaja, aino, pohjanmaa, leipuri

Marraskuun 2018 sociuslainen

Perjantai 22.2.2019 - Jenni & Tiia

Kuka olet, mitä opiskelet ja miksi?
Moikka! Olen Tiia Hartikainen ja sosiaalitieteiden fuksi. Olen jo kauan olluttiia.jpg kiinnostunut ihmisten välisistä suhteista, eriarvoisuudesta ja psykologiasta, mutta nyt viime aikoina kiinnostus on herännyt myös yhteiskunnallisiin asioista, joten viime keväänä sitten onneksi kuulin sosiaalitieteistä ja päädyin tänne opiskelemaan!
Mitä sinulle kuuluu?
Minulle kuuluu hyvää! On hieman ollut totuttelemista kahden ulkomailla vietetyn välivuoden jälkeen tähän Suomen syksyn pimeyteen, mutta kynttilät ja glögi ovat kummasti piristäneet oloa. Nyt innolla odotan lunta ja joulun viettoa Rukalla. Olen myös syksyä piristänyt vierailuilla muille paikkakunnille, niin arki ei ole missään muotoa kerennyt mennä tylsäksi viikonloppureissujen myötä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: tiia, omenamarmeladi, ramazzoti, fuksi

Lokakuun 2018 sociuslainen

Torstai 21.2.2019 - Jenni & Vilma

Kuka olet, mitä opiskelet ja miksi?vilma.jpeg
Moikka! Minä olen Vilma, ja opiskelen nyt kolmatta vuotta sosiaalipsykologiaa. Lukiossa minua kiinnostivat psykologia ja yhteiskuntaoppi, niin sitten kun lukio alkoi kääntyä loppuun, niin jotenkin onnistuin löytämään tieni sosiaalipsykologian ja sosiaalitieteiden luokse ja tajusin, että tässähän yhdistyy kaikki, mistä olen kiinnostunut. Ja se oli kyllä ihan hyvä löytö, koska opiskelu on ollut pääosin tosi kivaa ja mielenkiintoista.
Mitä sinulle kuuluu?
Minulle kuuluu tosi hyvää! Nyt kun vuosijuhlakiireet ovat vähän hellittäneet, olen taas nauttinut silloin tällöin sellaisesta käsitteestä kuin vapaa-aika. Tämän lisäksi olen yrittänyt myös kunnostautua esimerkiksi liikunnassa ja kandin kirjoittamisessa. Toisessa näistä menee ihan hyvin, toisessa ei niinkään. Jos nyt mietit, että kumminpäin nämä ovat, niin viiden pisteen vihjeenä voin sanoa, että syksyn löytö ovat ehdottomasti erilaiset sykettä-joogat sekä Kallaveden rantojen ruskaiset lenkkipolut.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: viltii, vilmuri, vuosijuhlamestari, projektivastaava, vilma

Syyskuun 2018 sociuslainen

Keskiviikko 20.2.2019 - Jenni & Miisa

Kuka olet, mitä opiskelet ja miksi?miisa.jpg
Hei vaan kaikille! Olen Miisa Manninen, sosiaalityön toisen vuoden opintoja aloitteleva nykyinen tuutori. Kuopioon opiskelemaan minut johdatti halu pysyä lähellä kotiseutua Joensuuta, mutta kuitenkin kaipuu maisemanvaihtoon. Sosiaalityön päädyin valitsemaan, sillä halusin opiskella alaa, jossa yhdistyvät yhteiskunnalliset kysymykset ja ihmisläheisyys.
Mitä sinulle kuuluu?
Minulle kuuluu kiireistä aikaa tuutoroinnin, opiskelun aloituksen ja omien rutiinien ylläpidon (epätoivoisen yrittämisen) keskellä. Kiire ei kuitenkaan pääse liikaa vaivaamaan, sillä tuutorointi on antoisaa ja jännittävää kaikkien uusien tuttavuuksien ja häppeninkien myötä. Voin todeta, että syyskuun aikana olen tehnyt, puhunut ja nauranut paljon, joten tiivistetysti minulle kuuluu hyvää.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: miisa, tuutori, iisalmi, juoksija

Toukokuun 2018 sociuslainen

Tiistai 19.2.2019 - Jenni & Niina

Kuka olet, mitä opiskelet ja miksi? niina.jpg
Hellurei! Meikä on Nättiahon Niina, sosiaalityön opiskelija ja ensi syksyn tuutori! Fuksivuosi alkaa olla pikkuhiljaa taputeltuna eli syksyllä aloitan toisen vuoden opinnot. Syy, miksi olen päätynyt tälle alalle ei ole aina ollut yhtä selvä, mutta nyt ensimmäisen vuoden jälkeen tämä on alkanut tuntumaan oikealta valinnalta. 
 
Mitä sinulle kuuluu? 
Varsin mainiota! Henkisesti olen jo kesälomalla, vaikka vielä kesäkuun lopulla pitäisi tulla Kuopioon tekemään yksi tentti alta pois. Kesän vietän kotikonnuilla Jyväskylässä. Kyseistä tenttiä on tullut siirrettyä jo kaksi kertaa, joten tällä kertaa pitäisi ottaa itseensä niskasta kiinni. 
Odotan tulevaa viikonloppuvapaata, sillä olen ollut viimeisen kuukauden ajan viikonloput kiinni töissä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: patonki, tuutori, niina, jyväskylä

Huhtikuun 2018 sociuslainen

Maanantai 18.2.2019 - Jenni & Perttu

Kuka olet, mitä opiskelet ja miksi?perttu.jpg
Moro! Mä oon Perttu Pakkanen, kolmannen vuoden opiskelija sosiaalipsykologian pääaineesta. Lukioaikoinani Siilinjärvellä 2-tahtisen mopon pakokaasun ja röökin sekoitteisen ilman vahvistamana huomasin, että ihmisten väliset verkostot saattavat johtua jostain muustakin syystä kuin energiajuomien virkistysvaikutuksen tuomasta rohkeudesta. Pseudopsykologiaa olen harrastanut siitä asti luullen, että tiedän ihmisten käyttäytymisestä vähintään yhtä paljon kuin keskiverto siilinjärveläinen. Tämän innoittamana muutin Rypysuon metropoliin päästyäni opiskelemaan tähän hienoon yliopistoon, minkä jälkeen olen oppinut koko ajan lisää siitä, että en oikeastaan tiedä sosiaalipsykologian kentästä vielä juuri mitään. Tarkkaa syytä en opiskeluni alkuperäiselle motivaatiolle osaa sanoa, mutta siitä huolimatta ne jaksaa vielä kiinnostaa!

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: perttu, siilinjärvi, kaksitahti, pseudopsykologi

Maaliskuun 2018 sociuslainen

Sunnuntai 17.2.2019 - Jenni & Reeta

Kuka olet, mitä opiskelet ja miksi?reeta.jpg
Heipä hei hyvät ihmiset! Minä olen Reeta Karoliina Karjalainen suoraan Kajaanin lintukodosta ja opiskelen nyt kolmatta vuotta sosiaalityötä. Tähän miksi-kysymykseen on hiukan hankalampi vastata, koskapa monista aiemmista vastaajista poiketen itselläni sossukouluun hakeminen oli oikeastaan jo yläasteelta (?) asti selvää ja sitten vaan suunnitelman mukaisesti luin pääsykoekirjan hirveän monesti ja pääsin sisään. Mutta jos nyt syvimpiä tuntojani ja motiivejani kaivelen, niin kaipa siinä taustalla on kiehtonut ajatus sosiaalityöstä sopivan käytännönläheisenä ja samalla maailmaa pienin askelin parantavana alana. Että semmoinen tarina tämän alavalinnan taustalla.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kajaani, reeta, sosiaalityö

Helmikuun 2018 sociuslainen

Lauantai 16.2.2019 - Jenni & Julia

Kuka olet, mitä opiskelet ja miksi?julia.JPG
Olen Julia Koskinen ja opiskelen sosiaalitieteitä ensimmäistä vuotta. Etsiskelin elämälleni suuntaa kolmisen vuotta ja eksyin sosiaalitieteisiin oikeastaan vahingossa ja täällä ollaan.
Mitä sinulle kuuluu?
Kiireestä ja maailman yleisestä kamaluuden tilasta huolimatta mun henkilökohtaiseen elämään kuuluu ihan hyvää!
Mitä sociuslaisuus merkitsee sinulle?
Sociuslaisuus on minulle ihania tyyppejä, yhdessäoloa ja sielut pysäyttävää karaokelaulantaa.
Mitä teet, kun vietät vapaa-aikaa?
Vapaa-ajalla käyn salilla, yritän opetella soittamaan ukulelea ja vietän Harry Potter – ja Greyn anatomia maratoneja.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ukulele, harrypotter, julia, varapuheenjohtaja

Tammikuun 2018 sociuslainen

Perjantai 15.2.2019 - Jenni Hiltunen

Kuka olet, mitä opiskelet ja miksi?antti.jpg
Hei! Olen Antti, sosiologian parissa kangerteleva maisteriopiskelija, jos näin voi sanoa. Alkujaan hakeuduin opiskelemaan yhteiskuntatieteitä siksi, että äitini ei suonut minun jäävän tyystin osattomaksi siviilipalvelukseni loppuessa ja ehdotti yhteiskuntatieteiden pariin hakeutumista. Pääsykoekirjaa lehteillessäni huomasin yhteiskuntatieteellisten silmälasien tuntuvan nokalla mielekkäiltä, ja tässä sitä nyt ollaan – aika eksyksissä.
Mitä sinulle kuuluu?
Ilahduksekseni voisin sanoa, että aika monipuolista: yhtäältä mielenterveydelliset ja elämänlaadulliset vajeet vaivaavat, toisaalta aurinko helottaa viimein tuolla ulkona, musiikilliset löydöt elävöittävät, kirjojen maailmat tuntuvat kiinnostavilta, kahvi on maukasta, ja sain kaverin Netflix-tunnukset käyttööni – kuulumisteni metanarratiivi voisikin olla joku sentapainen, että kannattaa yrittää nauttia pienistä asioista.
 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: huonepohdiskelija, antti, cheekfilosofia

Joulukuun 2017 sociuslainen

Torstai 14.2.2019 - Tuukka & Petri

Kuka olet, mitä opiskelet ja miksi?petri.jpg
Terveppä terve, nimi on Petri Rissanen. Olen 21-vuotias miehenalku alun perin Iisalmesta. Opiskelen sosiaalitieteitä toista vuotta, jossa pääaineekseni tulen valitsemaan sosiaalipsykologian. Sosiaalipsykologiaa aion opiskella, koska minua kiinnostaa ihmisten toiminta ryhmissä ja ylipäänsä sosiaalisissa tilanteissa. Olen valinnut sivuaineekseni kauppatieteet, tarkemmin johtaminen ja markkinointi, koska koen sen tukevan parhaiten pääainettani sosiaalipsykologiaa.
Mitä kuuluu?
Kiitos hyvää! Joululoma kolkuttelee jo ja nyt on menossa viimeiset stressailut työn ja koulun ohessa tältä vuodelta. Joulukuu tähän asti on siis ollut täynnä koulua ja töitä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: petri, cheek, rahis, lukijamies

Marraskuun 2017 sociuslainen

Keskiviikko 13.2.2019 - Tuukka & Elina

Kuka olet, mitä opiskelet ja miksi?elina.jpg
Olen Elina, 26-vuotias uunituore sosiaalipsykologian maisteri. Alunperin hinku oli kovasti muualle opiskelemaan, mutta lopulta synnyinkaupungista Savon sydämestä löytyi opiskelupaikka vuonna 2012. Sosiaalipsykologian ja sosiaalityön väliltä tein valinnan ja sosiaalipsykologian valitsin siksi, että siinä on niin laajat mahdollisuudet suuntautua eri aloille. Toisaalta hain vuonna 2015 myös sosiaalityön opinto-oikeuden ja aloitan sosiaalityön graduprojektin keväällä 2018. Nyt olen valmistunut sosiaalipsykologiasta, jossa olen suuntautunut HR-alalle ja työkokemusta on karttunut opintojen aikana myös laajasti eri sosiaalityönkentiltä. Tällä hetkellä vielä kiinni HR-hommissa, katsotaan, mitä mahdollisuuksia tulevaisuus tuo mukanaan.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: maisteri, elina, hr, sosiopaattelija

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »