Syyskuun sociuslainen 2019

Maanantai 30.9.2019 klo 22:00 - Reeta&Markku

Kuka olet, mitä opiskelet ja miksi? 
 
Olen Markku Kinnunen. Sosiaalitieteiden toisen vuoden opiskelija. Pääainettani en ole vielä IMG_20190922_165430.jpgvalinnut. Tämänhetkinen mielenkiintoni asettuu sosiaalipedagogiikan (sosiokulttuurinen innostaminen) ja sosiaalipsykologian (minuuden ja identiteetin tarinallisuuteen liittyvät teemat) välimaastoon. Tykkään tarkastella näitä ilmiöitä myös sosiologisesta näkökulmasta. Nähtäväksi jää, että minkä näistä valitsen pääaineekseni keväällä. 
 
Hakeuduin opiskelemaan sosiaalitieteitä siksi, että koen maailman olevan monella tavalla murroksen kynnyksellä. Olen pitkään seurannut näitä ilmiöitä erilaisten uutisviestimien kautta, ja syventänyt ymmärrystäni kirjallisuuden kautta. Olen kiinnostunut elonkehän kokonaisuuden kannalta tasapainoisesta luontosuhteesta, ja siihen kannustavan kulttuurin muodostumiseen liittyvistä tekijöistä. Myös myötätunnon, tekoälyn ja teknologisten harppausten vaikutukset yhteiskunnan rakenteisiin kiehtovat. 
 

Mitä sinulle kuuluu? 
Kokonaisuutena ihan hyvää. Toki elämässä on aina asioita, joita kohtaan miettii viisaimpia toimintamalleja. Opiskelen toista korkeakoulututkintoa, joten opintotukeni on tähän tutkintoon loppumassa. Näin ollen sujuvasti etenevien opintojen rahoitus mietityttää. Joitakin ratkaisuja on näköpiirissä. 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: markku, heimo, ilmasto