Syyskuun sociuslainen 2020

Torstai 1.10.2020 klo 18:27

eveliina2.jpgKuka olet ja mitä opiskelet?
Olen Eveliina ja opiskelen sosiaalityötä
Mitä sinulle kuuluu?
Kuuluu oikein hyvää! Hyvää on kuulunut erityisesti siksi, että olen saanut tutustua moneen ihanaan uuteen Sociuslaiseen toveriin tässä syyskuun aikana!

Mitä sociuslaisuus merkitsee sinulle?
Sociuslaisuus merkitsee minulle lämmintä yhteisöä, johon kaikki otetaan avosylin vastaan! Sociuksessa on huikeaa yhteisöllisyyttä ja yhteishenkeä. Sociuslaisuus merkitsee yhteistä hauskanpitoa esimerkiksi sitsien merkeissä ja toisaalta syvällisiä keskusteluja esimerkiksi eriarvoisuuden ja yhteiskuntarakenteiden teemoista.

Mitä harrastat?
Harrastan luonnossa kuljeskelua, kävelyä ja toisinaan eksymistä. Tämän kesän uutena aluevalloituksena mukaan on tullut telttailu ja nyt olisikin haaveissa tehdä joku pidempi vaellus. Taide eri muodoissaan on myös lähellä sydäntä.

Entäpä mitä olet aina halunnut kokeilla mutta syystä tai toisesta et ole uskaltanut?
Oon aina halunnut kokeilla pitkän matkan vaijeriliukua, mutta korkeat paikat silti ehkä jännittävät vähän!

Mistä nautit?
Nautin aidoista kohtaamisista ja yhteisymmärryksen löytymisestä eri ihmisten välillä. Ystävien, perheen ja koirien seurasta nautin paljon. Nautin myös hyvistä  elokuvista ja kirjoista sekä muusta taiteesta, joka koskettaa tai saa ajattelemaan asioita uudesta näkökulmasta. Luonnosta nautin myös aina!
Kysymyksesi lokakuun sociuslaiselle: mikä on sun lempieläin ja miksi?

1 kommentti . Avainsanat: eveliina, sosiaalityö