Yhteistyökumppanit

Apteekkari

Socius ry:n olohuoneena tunnettu viihtyisä Ravintola Apteekkari on tullut suurimmalle osalle sociuslaisista tutuksi perinteisenä kokoontumispaikkana. Järjestämme vuoden aikana lukuisia tapahtumia Ravintola Apteekkarissa, joka on lämpimän tunnelmansa, loistavan karaokepuolensa ja palvelutarjontansa ansiosta vastannut jo pitkään täydellisesti tarpeisiimme. Ravintola Apteekkarin sohvilla tai terassilla on mukava vaihtaa kuulumisia tovereiden kanssa.

VB-valokuvakeskus

VB-valokuvakeskusta ylläpitää Victor Barsokevitsch -seura ry, jonka jäsenyyden kautta tarjoamme jäsenistöllemme kulttuurikokemuksia. VB-valokuvakeskuksen valokuvanäyttelyt ovat teemoiltaan vaihtuvia. Seuran jäsenyyden ansiosta jaamme näyttelyihin vapaalippuja, joista ilmoitamme virallisella sähköpostilistallamme. Lisäksi jäsenistön käytössä on jäsenkortti, joka antaa ilmaisen sisäänpääsyn mihin tahansa valokuvanäyttelyyn sekä kortin lainaajalle, että tämän avecille. Kortti lainataan Socius ry:n jäsenelle vuorokaudeksi ja lainaaja on vastuullinen korvaamaan kadonneen kortin.

Socius ry on tehnyt pitkään ja onnistuneesti virallista yhteistyötä PeeÄssän kanssa. Yhteistyömme pääpaino on edellä mainitussa Ravintola Apteekkarissa, joka kuuluu PeeÄssän ravintolaketjuun. Tämän lisäksi olemme toimineet yhteistyössä myös muiden PeeÄssän ravintoloiden, kuten Amarillon ja Sokoksen Hesburgerin kanssa. Lisäksi Sociuksen perinteiset Poikkitieteelliset Kewätkarkelot on vakiintuneesti järjestetty joka kevät Ravintola Wanhassa Satamassa.

Pondi on KPY:n ja Osuma Henkilöstöpalveluiden toteuttama Savilahden osaajapooli, jonka ytimessä on tuhansien opiskelijoiden ja työpaikkojen kasvava Savilahti. Pondi yhdistää osaajat sekä työpaikat helposti, kiinnostavasti ja joustavasti.

Hankalien hakemusten ja monimutkaisten hakuprosessien sijaan Pondi järjestää kaikki työnhakuun liittyvät asiat luotettavasti ja tehokkaasti aina palkkaukseen asti.

Pondi on osaajien suora kanava töihin ja rakentaa askeleet urallesi sekä Savilahdessa että laajemmin. Pondin kautta löydät juuri sen oikean työpaikan, ilmoita itsesi mukaan ja liity joukkoon!

Näin Pondi toimii työnhakijoille:

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa pondi.fi

Pondi ottaa sinuun yhteyttä ja hoitaa kanssasi kaikki tarvittavat työnhakuun liittyvät askeleet.

Solmi työsopimus Pondin kautta ja aloita uusi työ!

Sorrento_logoTrattoria Sorrento on tunnelmallinen ja laadukas italialaista ruokaa tarjoileva ravintola Kuopion keskustassa. Aito kuopiolainen italialainen!

Gusto Runin on viiniravintola, jossa nautit hyvästä viinistä ja rennosta pelvelusta. Ravintola tuo maahan italialaisia viinejä, joten täällä pääset maistamaan viinejä, joita ei muualla Suomessa ole tarjolla!

Socius ry on solminut yhteistyösopimuksen ravintola Trattoria Sorrenton sekä ravintola
Gusto Runinin kanssa. Socius-tarralla varustellulla opiskelijakortilla saat:

 • 20% alennuksen a la carte -menun ruuista
 • 10% alennuksen juomista
 • Talon puna- tai valkoviinipullo 25 euroa (normaalisti 39 euroa)
 • Gusto Runinissa viiden viinin winetasting neljän viinin winetasting hinnalla (20 euroa)

Lisäksi verkkokaupasta:

 • A la carte -annokset -20% koodilla soc20
 • Italialaiset elintarvikkeet ja lahjakortit -10% koodilla soc10

Alennukset eivät koske kampanja- tai alennustuotteita, eikä lounastilauksia. Tarjoukset ovat henkilökohtaisia ja saatavilla ainoastaan Socius-tarralla.

Socius ry on solminut yhteistyösopimuksen tekstiilialan yrityksen Crazy Stationin kanssa. Crazy Station on tuttu yhteistyökumppani ainejärjestön logoilla varustettujen tuotteiden painattajana ja toimittajana!

Yhteistyösopimuksen myötä ainejärjestö tulee saamaan alennusta tuotetilauksista, mikä näkyy jäsenistölle Socius ry-logolla varustettujen collegepaitojen sekä huppareiden edullisempana hintana! Alennusprosentti kevään 2021 tilauksessa on 10%!

Yhteistyö olutravintola ja viinibaari Maljan kanssa!

Socius-tarralla saat

- su-to kaikki isot hanatuotteet normihinnasta -1€

- pe-la iso Sandels III, Blackthorn, RPS tai Paulaner normihinnasta -1€

- Joka päivä:

 • Talon viinipullo 15 € / lasi 12 cl 3,5 €
 • Hottishotti & Laku 4 cl 3,5 €
 • Kovatee 4 cl 4 €
 • Beefeather + tonic 5,5 €
 • Irish coffee 6,4 €
 • Minttukaakao 5,5 €