Yhteistyökumppanit

Socius ry:n olohuoneena tunnettu viihtyisä Ravintola Apteekkari on tullut suurimmalle osalle sociuslaisista tutuksi perinteisenä kokoontumispaikkana. Järjestämme vuoden aikana lukuisia tapahtumia Ravintola Apteekkarissa, joka on lämpimän tunnelmansa, loistavan karaokepuolensa ja palvelutarjontansa ansiosta vastannut jo pitkään täydellisesti tarpeisiimme. Ravintola Apteekkarin sohvilla tai terassilla on mukava vaihtaa kuulumisia tovereiden kanssa!

Meksikolainen ravintola Panza on ehdottomasti yksi Kuopion tunnelmaltaan miellyttävimmistä ravintoloista ja erityisesti henkilökunnan rento asenne saa olon tuntumaan kotoisalta. Socius ry on solminut Panzan kanssa yhteistyösopimuksen, jonka tiimoilta järjestämme Panzassa satunnaisesti erilaisia tapahtumia. Lisäksi sopimus takaa ti-to välillä listaruoista -10% alennuksen kaikille, jotka vilauttavat Socius ry:n tarralla varustettua opiskelijakorttia.

VB-valokuvakeskusta ylläpitää Victor Barsokevitsch -seura ry, jonka jäsenyyden kautta tarjoamme jäsenistöllemme kult-tuurikokemuksia. VB-valokuvakeskuksen valokuvanäyttelyt ovat teemoiltaan vaihtuvia. Seuran jäsenyyden ansiosta jaamme näyttelyihin vapaalippuja, joista ilmoitamme viral-lisella sähköpostilistallamme. Lisäksi jäsenistön käytössä on jäsenkortti, joka antaa ilmaisen sisäänpääsyn mihin tahansa valokuvanäyttelyyn sekä kortin lainaajalle, että tämän avecille. Kortti lainataan Socius ry:n jäsenelle vuoro-kaudeksi ja lainaaja on vastuullinen korvaamaan kadonneen kortin.

Socius ry on tehnyt pitkään ja onnistuneesti virallista yhteistyötä PeeÄssän kanssa. Yhteistyömme pääpaino on edellä mainitussa Ravintola Apteekkarissa, joka kuuluu PeeÄssän ravintolaketjuun. Tämän lisäksi olemme toimineet yhteistyössä myös muiden PeeÄssän ravintoloiden, kuten Amarillon ja Sokoksen Hesburgerin kanssa. Lisäksi Sociuksen perinteiset Poikkitieteelliset Kewätkarkelot on vakiintu-neesti järjestetty joka kevät Ravintola Wanhassa Satamassa.