Yhteistyökumppanit

Apteekkari
Socius ry:n olohuoneena tunnettu viihtyisä Ravintola Apteekkari on tullut suurimmalle osalle sociuslaisista tutuksi perinteisenä kokoontumispaikkana. Järjestämme vuoden aikana lukuisia tapahtumia Ravintola Apteekkarissa, joka on lämpimän tunnelmansa, loistavan karaokepuolensa ja palvelutarjontansa ansiosta vastannut jo pitkään täydellisesti tarpeisiimme. Ravintola Apteekkarin sohvilla tai terassilla on mukava vaihtaa kuulumisia tovereiden kanssa.

VB-valokuvakeskus

VB-valokuvakeskusta ylläpitää Victor Barsokevitsch -seura ry, jonka jäsenyyden kautta tarjoamme jäsenistöllemme kulttuurikokemuksia. VB-valokuvakeskuksen valokuvanäyttelyt ovat teemoiltaan vaihtuvia. Seuran jäsenyyden ansiosta jaamme näyttelyihin vapaalippuja, joista ilmoitamme virallisella sähköpostilistallamme. Lisäksi jäsenistön käytössä on jäsenkortti, joka antaa ilmaisen sisäänpääsyn mihin tahansa valokuvanäyttelyyn sekä kortin lainaajalle, että tämän avecille. Kortti lainataan Socius ry:n jäsenelle vuorokaudeksi ja lainaaja on vastuullinen korvaamaan kadonneen kortin.

PeeÄssä

Socius ry on tehnyt pitkään ja onnistuneesti virallista yhteistyötä PeeÄssän kanssa. Yhteistyömme pääpaino on edellä mainitussa Ravintola Apteekkarissa, joka kuuluu PeeÄssän ravintolaketjuun. Tämän lisäksi olemme toimineet yhteistyössä myös muiden PeeÄssän ravintoloiden, kuten Amarillon ja Sokoksen Hesburgerin kanssa. Lisäksi Sociuksen perinteiset Poikkitieteelliset Kewätkarkelot on vakiintuneesti järjestetty joka kevät Ravintola Wanhassa Satamassa.

Sorrento_logoTrattoria Sorrento

Trattoria Sorrento on tunnelmallinen ja laadukas italialaista ruokaa tarjoileva ravintola Kuopion keskustassa. Aito kuopiolainen italialainen! Sorrentola on kolme ravintolaa, joista Pizzeria Sorrenton listoilta löytyy italialaista pizzaa, kun taas Trattoria Sorrento Wanha Mylly tarjoilee pastaa, sekä muita ruokia. Uusi, vasta avattu Sorrento Sfizieria puolestaan tarjoilee italialaista katuruokaa. Lisätietoa ravintoloista, ruokalistoista sekä aukioloista täältä.

Socius ry on solminut yhteistyösopimuksen Sorrenton kanssa. Socius-tarralla saat 10% alennuksen ruoista ja juomista kaikissa kolmessa ravintolassa.

Alennukset eivät koske kampanja- tai alennustuotteita, eikä lounastilauksia. Tarjoukset ovat henkilökohtaisia ja saatavilla ainoastaan Socius-tarralla.

Malja

Yhteistyö olutravintola ja viinibaari Maljan kanssa!

Socius-tarralla saat

- su-to kaikki isot hanatuotteet normihinnasta -1€

- pe-la iso Sandels III, Blackthorn, RPS tai Paulaner normihinnasta -1€

- Joka päivä:

  • Talon viinipullo 15 € / lasi 12 cl 3,5 €
  • Hottishotti & Laku 4 cl 3,5 €
  • Kovatee 4 cl 4 €
  • Beefeather + tonic 5,5 €
  • Irish coffee 6,4 €
  • Minttukaakao 5,5 €