Vuosijuhlat

Vuosijuhla on akateeminen perinne, joka kannattaa kokea ainakin kerran opiskeluaikana.

Juhliin pukeudutaan etiketin mukaisesti, naiset pitkään juhlavaan iltapukuun ja miehet frakkiin (pukukoodi ei ole kuitenkaan ehdoton: ethän jätä juhlia väliin vain vaatetuksen vuoksi! Myös muu siisti tumma mekko tai puku käy).

Tilaisuudessa tarjoillaan kolmen ruokalajin illallinen, jota siivittää juomatarjoilu. Juhlaillallisen, puheiden, laulujen ja tanssahtelujen jälkeen siirrytään jatkoille, jotka kestävät aina pikkutunneille asti. Juhlat eivät pääty tähän, vaan ohjelma jatkuu seuraavana aamuna silliaamiaisella. Vuosijuhlat ovat kaksipäiväinen tapahtuma, jonka tulet varmasti muistamaan yhtenä opiskeluajan parhaimmista viikonlopuista! Juhlia edeltävällä viikolla on myös paljon erilaisia tapahtumia nostattamassa juhlatunnelmaa.

Sociuksen vuosijuhlat ovat lokakuussa ja ilmoittautuminen niille alkaa heti syyskuussa. Vuosijuhlat, kuten monet muutkin isommat tapahtumat, ovat jäsenille halvemmat.

Vuonna 2020 vuosijuhlia järjestää hallituksen projektivastaava Juulianna Ketolainen, joka tarvitsee teitä jäseniä avukseen vujutoimikuntaan. Toimikunnan jäsenille on luvattu juhlat edullisempaan hintaan! Otahan siis pikaisesti yhteyttä Juuliannaan (juulike@student.uef.fi).