Socius -huone

Socius-huone on tarkoitettu kaikkien yhteiskuntatieteilijöiden yhteiseksi olohuoneeksi, jonne voi tulla opiskelemaan, juttelemaan, juomaan kahvia tai muuten vaan viettämään aikaa tovereiden kesken. Huoneella keskustelut vaihtelevat ajankohtaisista aiheista aina opiskeli-joiden huoliin ja iloihin, joten voit olla varma, että huoneelta löydät aina hauskaa seuraa ja mielenkiintoisia keskusteluja.

Huoneelta löytyy kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi ja musiikkivehkeet. Musiikkia ei saa soittaa häiritsevällä volyymilla. Teetä ja kahvia pitäisi aina olla, mutta muistathan myös syöttää kahvinorsua kolikoilla silloin tällöin, jotta voimme tarjota teille teetä ja kahvia jatkos-sakin! Huoneen säännöt löytyvät sivun alareunassa.

PS. Voit ostaa huoneelta haalarimerkkejä ym. jonkun hallituslaisen ollessa paikalla.

Socius -huone sijaitsee Snellmanialta katsoen toisella puolen Savilahdentietä, Tietoteknia -rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa, heti TTA -auditorion vierestä. Osoite on Savilahdentie 6.

Säännöt

Yleisesti

Huoneen käyttö tai huoneella oleskelu ei vaadi liittymistä Sociuksen jäseneksi. Huoneen siisteydestä ja riittävästi hygieniasta vastaa pääasiassa hallitus, mutta jokainen huonetta käyttävä on velvollinen: siivoamaan itse aiheutetut suuremmat sotkut ja putsaamaan kahvinkeittimen käytön jälkeen, puhdistamaan pinnat esim. läikkyneistä kahvitahroista tai suuremmista ruuantähteistä, kierrättämään roskansa niille osoitettuihin keräysastioihin sekä pistämään tyhjät tölkit ja pullot niille varattuun paikkaan.

Ruoka & Juoma

Huoneella on mahdollisuus keittää kahvia ja syödä tarjolle asetettuja purtavia. Toivomme, että laitatte kuluttamanne kahvin ja teen mukaisesti kolikoita silloin tällöin keittiön pöydältä löytyvään kahvinorsuun. Kuka tahansa voi halutessaan ostaa omantunnon mukaan kahvipaketin huoneelle. Jääkaappia saa käyttää vapaasti omien ruokien säilyttämiseen huoneella omavastuun periaattein; jääkaapista löytyvä maito on tarkoitettu ainoastaan kahviin tai teehen. Pidäthän huolta, ettet kajoa tahallasi muiden ruokiin.

Käyttöajat

Socius-huoneen käyttö on sallittua myös klo 17 jälkeen, jolloin rakennuksen ulko-ovet menevät lukkoon. Huoneen iltakäyttö on mahdollista klo 23 asti, eikä salli rakennuksen muiden tilojen hyödyntämistä.