Liikuntavuoro

Sociuksen ja Serverin yhteinen liikuntavuoro on kerran viikossa ja se on avoin kaikille sociuslaisille, servereille ja muiden ainejärjestöjen opiskelijoille! Vuorolla on tarkoitus pelata sitä lajia, mitä enemmistö haluaa. Liikuntavuoron organisoinnille ja osanottaja-määrän viikoittaiselle tiedustelulle on oma Facebook-ryhmä, johon kannattaa ehdottomasti liittyä.

Liikuntavuoro lukuvuonna 2019-2020 on keskiviikkoisin klo 15.00-15.55 Studentialla, lohko 3.

HUOM! Vuorolle osallistumista varten tarvitset Syket-tä-tarran. Ilmoittaudu ennen vuorolle tuloa Sykettä-palvelun liikuntakalenterin kautta. Tällä tavoin vuoron käyttöastetta seurataan ja annamme itsestämme aktiivisen kuvan! Ja vuoroa ei silloin myöskään oteta meiltä pois.

Varustepuolelta Sociukselta löytyy omat peliliivit, jalkapallo ja pallopumppu. Studentialla on myös sählymailoja, palloja sekä muihin lajeihin runsaasti tarvikkeita. Tervetuloa kaikki mukaan!

Liikuntavuoron lisäksi liikunta- ja vapaa-ajanvastaavamme Emma järjestää myös erilaisia lajikokeiluja! Jos mielisit kokeilemaan jotain tiettyä juttua, ole yhteydessä Emma Mäkelään (emmmm@student.uef.fi).