Liikuntavuoro

Sociuksen ja Serverin yhteinen liikuntavuoro on kerran viikossa ja se on avoin kaikille sociuslaisille, servereille ja muiden ainejärjestöjen opiskelijoille! Vuorolla on tarkoitus pelata sitä lajia, mitä enemmistö haluaa. Liikuntavuoron organisoinnille ja osanottajamäärän viikoittaiselle tiedustelulle on oma Telegram-ryhmänsä, johon kannattaa ehdottomasti liittyä. Linkin ryhmään saat pyydettäessä hallituksen jäseneltä.

Liikuntavuoro on keskiviikkoisin klo 16-17 Studentialla, lohko 3.

HUOM! Vuorolle osallistumista varten tarvitset Sykettä-tarran. Ilmoittaudu ennen vuorolle tuloa Sykettä-palvelun liikuntakalenterin kautta. Tällä tavoin vuoron käyttöastetta seurataan ja annamme itsestämme aktiivisen kuvan! Ja vuoroa ei silloin myöskään oteta meiltä pois.

Varustepuolelta Sociukselta löytyy omat peliliivit, jalkapallo ja pallopumppu. Studentialla on myös sählymailoja, palloja sekä muihin lajeihin runsaasti tarvikkeita. Tervetuloa kaikki mukaan!

Liikuntavuoron lisäksi Socius järjestää myös erilaisia lajikokeiluja! Jos mielisit kokeilemaan jotain tiettyä juttua, ole yhteydessä Roosa Mynttiseen (roosamyn[a]student.uef.fi)