Hallitushakemukset kaudelle 2024

Perjantai 17.11.2023


KiiaKiia_hallitus243.jpeg

Moikka! Mun nimi on Kiia ja opiskelen tokaa vuotta sosiaalitieteitä. Toimin tällä hetkellä hallituksena toisena tapahtumavastaavana. Tapispestissä oon oppinut hurjasti tapahtumien järjestämisestä ja organisoimisesta, mutta nyt haluaisin haastaa itseäni uudella tavalla. Ennen tapispestiä toimin tapahtumatoimikunnassa ja vujutoimikunnassa, minkä lisäksi oon tällä hetkellä yhdenvertaisuustoimikunnassa eli oon ollut aktiivisesti mukana erilaisessa ainejärjestötoiminnassa.

Kuvailisin itseäni positiiviseksi, avoimeksi, lämminhenkiseksi, sosiaaliseksi, helposti lähestyttäväksi, luovaksi ja järjestelmälliseksi. Oon innokas oppimaan uutta enkä pelkää haastaa itseäni, vaan lähden mielelläni mukaan kaikkiin uusiin juttuihin. Oon järjestänyt paljon tapahtumia ja vahvuuteni tässä hommassa on ollut kekseliäisyys ja idearikkaus.

Hallituspesteistä kiinnostaisi eniten puheenjohtaja. Koen, että olisin hyvä puheenjohtaja Sociukselle, koska mulla on jo valmiiksi kokemusta aktiivisesta ainejärjestötoiminnasta. Lisäksi toimin tällä hetkellä ISYY:n kerhon KIVESin puheenjohtajana eli johtamiskokemusta löytyy ja oon tottunut suunnittelemaan asioita ja pitämään langat käsissä.

KIVESin kautta oon päässyt verkostoitumaan poikkitieteellisesti ja saanut paljon kavereita muista ainejärjestöistä. Koen, että poikkitieteellisistä suhteista ja aiemmasta ainejärjestökokemuksesta on hyötyä etenkin puheenjohtajan pestissä. Haluaisin edistää toverillisuutta ja poikkitieteellistä toimintaa hyödyntämällä verkostojani ja aiempaa järjestökokemustani.

Jutta 

Jutta_hallitus243.jpeg

Moikka moi! Mä oon Jutta Huitula ja opiskelen toista vuotta sosiaalityötä. Oon kotosin Tampereen vierestä Ylöjärveltä. Niinku mun tuutoriesittelyssä (ja monen monta kertaa Kuopion yöelämässä...) oonki maininnu nii Ylöjärvi tunnetaa esim. siitä et Eppu Normaali on sieltä ja meiltä löytyy jopa patsas niille!

Oon lukiosta asti tehny töitä opiskelujen ohella, nii sanoisin et oon oppinu täs iha hyvin sellaseks multitaskaajaks. Uskoisin et siitä vois olla hyötyy hallitustoiminnas. Kaverit varmaanki kuvailis mua sosiaaliseks. Löydän itteni välillä niin erikoisista tilanteista sen takia, mut uskon et siitäki on enemmä hyötyy ku haittaa!XD

Oon tosiaan ollut nyt tänä vuonna vertaistuutorina ja se saiki mut innostuu hallitustoiminnasta. Oli mun mielestä nii mahtavaa päästä tuutorina tutustuun uusiin ihmisii ja järjestää kaikenlaista hauskaa, nii tuntuis hassulta lopettaa tähän. Tuntuu et on viä annettavaa sociuslaisille nii aattelinki sit et hallitustoiminta vois olla seuraava askel. En oikein osaa sanoa vielä, että mikä pesti mua eniten kiinnostais. Varapuheenjohtajan ja tapahtumavastaavien roolit kuulosti ainakin mielenkiintosilta, mut oon avoin ihan kaikelle!

Toivottavasti törmäillään kampuksella ja tapahtumissa!<3

Roope  Roope_hallitus242.JPG


Moikka!
Olen Roope Rautiainen, toisen vuoden sosiaalityön opisk
elija. Innostuin ainejärjestötoiminnasta jo fuksivuonna, kun olin mukana järjestämässä Sociuksen pikkujouluja ja myöhemmin keväällä tapahtumatoimikunnan kanssa Sociuksen vappua. Tänä syksynä toimin tuutorina ja olin mukana järjestämässä kaiken näköistä toimintaa fukseillemme, enkä saanut tästä tarpeekseni, joten hallituks
een meno tuntuisi kivalta jatkumolta tälle pöhinälle.  Minua innostaa yhteisöllisyys ja tätä haluaisinkin edistää jatkossa Sociuksen hallituksessa, vaikkapa tapahtumavastaavan hommissa.  Vapaa-ajalla pelailen, lenkkeilen ja luen. Luonteeltani olen menevää tyyppiä ja tykkään muiden seurasta, joten suosikkipuuhaani on myös opiskelijatapahtumat – heti varsinaisten opintojen jälkeen, tietty 😉 Lisäksi olen reipas,  eli voin kyllä tehdä muutakin pestiä, kunhan pääsen toimimaan yhteisöllisyyden kokemuksen edistämiseksi niin Sociuksen sisällä kuin poikkitie
teellisesti!
Nähdään syyskokouksessa :)
Ilari  Ilari_kuukaudensociuslainen.png

Moi!

Mun nimi on Ilari Hakola, olen 35-vuotias ja opiskelen toista vuotta sosiaalityötä pääaineenani. Olen kotoisin Alavudelta, Etelä-Pohjanmaalta, mutta olen silti sopeutunut Savoon kohtuullisen hyvin. Aikaisemmat liiketalouden Amk-opintoni kehittivät ryhmätyöskentelytaitojani, koska suuri osa koulutöistä tehtiin viiden hengen ryhmissä. Tänä aikana oppi tulemaan hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olen vastuuntuntoinen ja ahkera.

Sociuslaisuus näkyy minulle ennen kaikkea hyvänä meininkinä, toveruutena ja kaikkien hyväksymisenä sellaisena, kuin he ovat. Olin mukana järjestämässä pikkujouluja fuksi vuonna ja siitä lähtien olen miettinyt hallitustoimintaan mukaan lähtemistä. Olen osallistunut erityisesti Sociuksen opiskelijatapahtumiin varsin aktiivisesti ja odotankin innolla, että pääsen mukaan niiden suunnittelemiseen ja toteuttamiseen. Myös nykyisen hallituksen toiminnan tarkkailu ja toiminnasta kyseleminen on vahvistanut halua lähteä mukaan. Olisi mainiota päästä osaksi tätä uutta porukkaa ja sen kautta päästä luomaan toveruutta ja yhteyksiä ainejärjestön sisällä ja ulkopuolella. Olen verkostoitunut Sociuksen sisällä yli vuosikurssirajojen ja jonkin verran poikkitieteellisestikin, mutta olisi hienoa tutustua vielä enemmän eri ainejärjestöjen aktiiveihin hallitustoiminnan kautta.

Tykkään treenata salilla sekä pelata sulkapalloa ja muita joukkuepelejä. Olen ollut n. vuoden verran melko aktiivinen Socius x Serveri liikunta vuorolla. Hallituksessa minua kiinnostaa ensisijaisesti liikunta ja vapaa-ajan vastaavan pesti, mutta olen avoin muillekin pesteille.

Rosa   

Rosa_hallitus242.jpg

Moikka, mie oon Rosa, kolmannen vuoden yhteiskuntatieteiden opiskelija. Olen vuoden 2023 hallituksen edunvalvontavastaava sekä tulevan 2024-2025 kauden ISYY:n edaattori.

Ihmisenä olen introvertti ja edustustehtävissä en välttämättä ole luontevimmillani, mutta tykkään ideoida ja näpertää rauhassa juttujen parissa. Edunvalvontavastaavana minua on myös kuvailtu helposti lähestyttäväksi. 

Minulla on myös vahva palo maailman parantamiseen ja yhdenvertaisuuden edistämiseen. Haen vuoden 2024 hallitukseen, sillä haluan jatkaa työtä ainejärjestötoiminnan mahdollistamiseksi sekä toverillisuuden ja lämpimän tunnelman eteen meidän ainejärjestössämme. ISYY:n edaattorina voin myös edistää keskusteluyhteyttä ainejärjestön ja ISYY:n välillä. Pesteistä kiinnostavat sihteeri, edunvalvontavastaava ja rahastonhoitaja. 

Vapaa-ajalla heilun vuoron perään lattialla, tangossa ja kiipeilyseinällä. Tykkään myös tehdä koruja ja sanataidetta sekä huolehtia pienestä olohuoneviidakostani🪴 Kesällä minut saattaa myös nähdä kirjastonhoitajana Kuopion pääkirjastolla tai parkouraamassa ympäri Suomen 🤸🏼‍♀️

Mona Mona_hallitus242.jpg

Heippa, olen Mona Hirvonen ja FUKSI (meijän fuksi, meijän fuksi…). Olen henkeen ja vereen savolainen eli olen aina asunut Kuopiossa, eli tunnen kaikki pimeimmätkin kolot täältä. Olen aktiivinen ihminen eli kaipaan paljon tekemistä arkeeni ja uskoisin että hallituksen hommat olisivat hyvä lisä urheilun ja opiskelun ohelle. Olen luonteeltani hyvin sosiaalinen (yllätys kun kerta sosiaalityötä opiskelen) ja kaikkeen mukaan heittäytyjä eli hyppään sillalta alas jos muutkin hyppää! Siksi päätinkin hakea mukaan hallitukseen, en siis siksi että kukaan olisi hyppäämässä sillalta alas vaan, että tykkään heittäytyä uusiin juttuihin mukaan. Olen myös esimerkiksi mukana jo haalaritiimissä, mikä osoittaa aktiivisuuttani.  

Hallituksessa haluaisin olla tapahtumavastaavana, koska tykkään järjestää jo entuudestaan kaikkia juhlia tai muuta tekemistä kavereilleni. Olen ollut pitkään töissä ravintola-alalla ennen opintoja ja siellä olen oppinut isojen kokonaisuuksien ja ryhmien hallintaa, neuvottelua, paineenalla työskentelyä ja drinkkien tekoa (tärkein kaikista). Olen myös (no mitä tähän asti on kerennyt käydä) innokas itse tapahtumissa käyjä ja kokemusasiantuntijuushan on parasta asiantuntijuutta. Uskon myös, että minulla voisi olla paljon hyviä ideoita erilaisiin tapahtumiin ja niiden toteutukseen. En myöskään pelkää ottaa vastuuta ja lupaan kautta kiven ja kannon hoitaa minulle määrätyt tehtävät hyvin ja huolellisesti eli hyvin huolellisesti. Olen myös hyvin joustava ihminen ja autan mielelläni ihan missä vaan. Koen myös fuksina että voisin tuoda uutta näkökulmaa hallitukseen ja etenkin saada sisäpiiri tietoa fuksien keskuudesta esimerkiksi mikä on koettu toimivaksi ja mikä ei. Tiukan paikan tullen voin ylläyhteydessä siskooni joka on toiminut Boomi Ry:n (Tampereen kauppiksen) tapahtumavastaavana ja saada häneltä neuvoja ja vinkkejä tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen.  

Jos tää ei vielä vakuuttanu niin lisään tähän kuvan mun koirasta, sen pitäs vähintään vakuuttaa teidät valitsemaan mut mukaan hallitukseen! 

 

Pelkkää toveruutta, 
Mona Hirvonen

Marika Marika_hallitus242.jpeg

Moikka! Mä oon Marika, 24-vuotias yhteiskuntatieteiden toisen vuoden opiskelija. Oon alun perin kotoisin täältä Kuopiosta ja sen (valitettavasti) kyllä kuulee mun murte

esta välillä. Opiskelujen ohella käyn töissä osa-aikaisesti, teen paljon käsitöitä sekä suurkulutan musiikkia ja äänikirjoja. Oon sosiaalinen ja rento tyyppi joka tykkää olla mukana kaikenlaisessa yhteisessä tekemisessä. Jaksan myös aina kannustaa muita ja kuunnella kenen tahansa ilot, surut ja kaikkee niiden väliltä! Rakastan kaiken organisointia, esimerkiksi kalenterin ylläpito on mulle tosi rentouttavaa

Toimin tänä syksynä vertaistuutorina,
mikä oli antoisa ja ihana 
kokemus. Tuutoroinnissa parasta oli se, että päästiin yhdessä luomaan positiivista ja avointa ilmapiiriä fuksien keskuuteen ja uskon että hallitustoiminnan kautta tätä pääsis hyvin jatkamaan. Eniten mua tällä hetkellä kiinnostais sihteerin, rahastonhoitajan tai tuutorivastaavan pesti, mutta oon avoin kaikelle! Nykyisen hallituksen toimintaa seuratessa välittyi kivasti fiilis siitä, että yksin ei tarvii jäädä jos jotain ei osaa/kykene tekemään. Haluisin kovasti päästä jatkamaan meidän ainejärjestön eteen tehtävää työtä ja oppimaan siinä ohella uusia taitoja! ❤️

Ronja  
Ronja_hallitus242.jpeg

 

Heips! Mun nimi on Ronja Järvenpää ja oon toisen vuoden sosiaalityön opiskelija. Oon alunperin kotoisin länsirannikon landelta eli Eurajoelta (on myös muuten Suomen sähkösin kunta!). Tänne savoon päädyin sit monen mutkan kautta opiskelemaan ja oon aivan ihastunut tähän paikkaan ja ihmisiin! Mun vapaa-aika menee suurimmalta osin ystävien kanssa. Oon aika energinen ja sosiaalinen tapaus, että harvoin mua kotona näkeekään.


Miksi sitten päädyin hakemaan hallitukseen? Olin kiinnostunut jo fuksina hallituksen hommista, mutta ei ollut sillon vielä uskallusta lähteä mukaan. Innostus vain lisääntyi vertaistuutorina toimimisen kautta! Pääsin sen kautta vähän verkostoitumaan ja tapaamaan paljon uusia ihania ihmisiä. En tuntenut Kuopioon muuttaessa täältä vielä ketään. Sociuksen toverillisuus ja lämminhenkisyys auttoivat minua nopeasti kotiutumaan Kuopioon. Se loi minulle yhteenkuuluvuuden tunnetta ja haluaisin olla jatkossakin sitä edistämässä. Koen, että omasta sosiaalisuudestani ja menevästä asenteestani voisi olla hyötyä hallituksessa. Intoa multa ei ainakaan puutu ja lähenkin aina kaikkeen mukaan!


Mulla ei ole lähtökohtaisesti mitään tiettyä pestiä mitä hakisin, mutta tapahtumavastaava ja fuksi- ja tuutorivastaava kiinnostaisi minua. Tykkään aina olla järkkäilemässä kaikkea uutta ja tykkään toimia ryhmässä. Oon kuitenkin avoin kaikelle ja aina valmis oppimaan uutta!


Nähdään syyskokouksessa!☺️

Phisinee Phisinee_hallitus242.png

Moikka!

Oon Phisinee, mutta paremmin mut tunnetaan nimellä Pupe 😊

Opiskelen toista vuotta yhteiskuntatieteitä ja oon alun perin Lahden seudulta kotoisin. Moni on saattanutkin jo nähdä mua missä milloinkin, sillä tykkään olla menossa mukana ja olen myös aika aktiivisesti jo heti fuksivuodesta asti ollut mukana järjestämässä mm. Sociuksen pikkujouluja ja Vappua. Oon myös tänä syksynä toiminut tuutorina meidän ihanille uusille fukseille. Monilta olen kuullut, että oon todella helposti lähestyttävä, iloinen ja positiivinen tyyppi ja mun kanssa on helppo olla. Sanoisin itse, että tarpeen tullen osaan olla myös aika jämpti, sekä sanoa myös oman mielipiteeni. Olen myös monesti kokenut joutuvani tilanteeseen, jossa päädyn sanoittamaan ääneen sellaisten ihmisten näkemyksiä, ketkä eivät itse niitä uskalla tuoda esille, ja olen tästä myös saanut kiitosta.

Uskon sopivani hyvin mukaan hallitukseen, ja multa löytyy luovuutta, jota haluaisin mieluusti hyödyntää hallitus toiminnassa. Intoa löytyy myös lähteä kehittämään monia osa-alueita Sociuksen toiminnassa. Kokemusta erinäisestä ryhmätoiminnasta ja ryhmien ohjauksestakin on ehtinyt kertyä mm. isosena, tuutorina yläasteella, lukiossa ja nyt yliopistossa. Olen myös tehnyt sijaisuuksia luokanopettajana, ohjannut potkunyrkkeilyn peruskurssia, sekä toiminut henkilökohtaisena avustajana Mehiläisellä ja olen vapaaehtoisena tukihenkilönä Pohjois-Savon hyvinvointialueella. Lukiossa olin myös opiskelijakunnan hallituksen taloudenhoitajana, joten jonkin asteista kokemusta sieltäkin tullut.

Sociuslaisilla on lämmin, avoin ja yhteisöllinen henki. Tämä korostui itselle erityisen tärkeänä etenkin omana fuksivuotena. Olo siitä, että on aina tervetullut, ja pystyy kokemaan olonsa turvalliseksi lämminhenkisessä porukassa, on sellainen asia, jota itse koin fuksina Sociuksessa, ja jota olen halunnut tuutorina välittää eteenpäin, ja jota toivon pääseväni tulevaan hallitukseen ylläpitämään.

Lilli_hallitus242.jpgLilli  

Mä oon Lilli, neljännen vuoden sosiaalipsykologian opiskelija. Oon tässä kohtaa asustellut täällä Kuopiossa jo yli kolme vuotta, vaikka tuntuu, että fuksivuosi oli ihan äsken. Haen hallitukseen, koska ainejärjestötoiminta kiinnostelee edelleen ja koen että mulla olisi vielä jotain annettavaa Sociuksen toiminnalle. Olen aktiivinen ja toisin positiivista energiaa tekemiseen!


 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini