Toukokuun sociuslainen 2023

Maanantai 12.6.2023 klo 18.56


Sanni_Toukokuu232.jpg

Kuka olet ja mitä opiskelet?

Olen Sanni 24-v ja opiskelen yhteiskuntatieteitä. Minulla on pääaineenani sosiaalipsykologia ja pitkänä sivuaineena psykologia. 

Mitä sinulle kuuluu?

Oikein hyvää! Odotan innolla, että pääsen pian kesäloman viettoon ja vesille.

Mitä sociuslaisuus merkitsee sinulle?

Nimensä mukaisesti toveruutta ja yhteisöllisyyttä. Vaikka korona-aikana luokkatovereita näki harvoin, pysyimme silti yhteydessä tiiviisti ja olen kiitollinen ihmisistä, joita sociuslaisuus on elämääni tuonut. 

Mitä odotat eniten tulevalta kesältä?

Luonnossa olemista. Mökkeilyä ja veneilyä ja tärkeimpänä myös ystävien kanssa ajanviettoa. Yöttömiä öitä ja grillin lämmittämistä, uimista ja jopa niitä itikan pistoja!

Mikä on paras neuvo, minkä olet ikinä saanut? Kuka sen antoi?

Äitini on viisaita neuvoja täynnä, mutta läpi elämäni hän on painottanut sitä, että hetkessä tulee elää eikä liikaa murehtia tulevaisuudesta sillä asioiden on tapana järjestyä tavalla tai toisella. Järjestyminen ei aina tarkoita sitä, että asiat etenevät sillä tavalla kuin niiden olisi halunnut edetä, mutta yleensä pettymyksistä ja virheistäkin oppii. 

Miltä tavallinen aamusi näyttää?

Nuhjuiselta. En ole yhtään aamuihminen, ja aamut ovat yhtä tuskaa yrittäessäni repiä unista raatoani pedistä ylös. Omistan myös useita herätyskelloja. Onneksi kahvi on keksitty!

Annika kysyy sinulta: Nyt kun vappu on ohi (vai loppuuko se ikinä?), niin kysyn seuraavalta: Mikä on sun lemppari juhla ja miksi?

Rakastan juhannusta ja joulua, mutta totta kai opiskelijasydämeni eniten sykkii vapulle! 

Sun kysymys seuraavalle kuukauden sociuslaiselle?

 

Mikä on lempijäätelömakusi? (ja seuraava kuukauden sosciuslainen on oletettavasti syksyllä, niin mitä jäätelöä tuli eniten kesällä syötyä?)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini