Huhtikuun sociuslainen 2023

Keskiviikko 3.5.2023 klo 10:57


AnnikaJarvablogi.jpg

Kuka olet ja mitä opiskelet?

Oon Annika Jarva ja opiskelen kolmatta vuotta sosiaalityötä :)

Mitä sinulle kuuluu?

Hyvää kuuluu! Tää vuosi on ollu ajoittain melko stressaava opintojen ja kandin kirjottelun takia, mut nyt oon saanu hommat aikalailla purkkiin ja fiilis siitä on tosi hyvä. Oon lähdössä parin kaverin kanssa muutaman viikon päästä pikkureissulle Müncheniin Harry Stylesin keikalle (omg!!!) ja tietysti myös tuleva kesä innostaa mua kovasti. Elämä näyttää siis aika kivalta tällä hetkellä!

Mitä sociuslaisuus merkitsee sinulle?

Sociuslaisuus merkkaa mulle erityisesti mukavia ja lämminhenkisiä ihmisiä. Kaikki otetaan huomioon ja mukaan on helppo ja kiva tulla :)

Miten vappusi sujui?

Vappu sujui perinteisissä merkeissä railakkaasti kavereiden kanssa, meillä oli mm. kämppäapprot, joka on musta niin hauska konsepti! On siis juhlittu ja pidetty kivaa, vappu on kyllä ihanaa aikaa <3

Mitä tekisit ylimääräisellä tunnilla vuorokaudessa?

Rehellisesti tuskin mitään hirveen kehittävää tai järkevää. Luulen että helposti toikin tunti sujahtais esim. tiktokkia selatessa tai realitysarjoja katellessa :D

Mikä on paras syntymäpäivä, joka sinulla on koskaan ollut?

Muistelin että oon harvemmin viettänyt mun synttäreitä mitenkään erityisemmin sinä virallisena päivänä, joten vastaan tähän mun 20-vuotis syndet fuksivuonna, joita vietin yhteissynttärien merkeissä Tahkolla kavereiden kanssa. Juhlittiin silloin mun ja kahden mun ystävän ikääntymistä samalla kertaa ja oli kyllä hauskat pirskeet.

Janne kysyy sinulta: Mikä elokuva on tehnyt sinuun vaikutuksen ja miksi?

Oon maailman huonoin elokuvien katsoja, koska mun keskittymiskyky herpaantuu ihan sekunnissa ja tylsistyn tosi nopeesti. Mutta yks elokuva (tai en tiiä onko tää elokuva mut kuitenkin) on Netflixistä semmonen kun Fantastic Fungi. Se kertoo siis sienien elämästä ja on mun mielestä niin ihmeellinen. Katoin sen ekaa kertaa lievittääkseni mun outoa sienipelkoa ja sen jälkeen oon pakottanu kaveritkin kattomaan, koska sienet on pelottavuudestaan huolimatta aika cooleja.

Sun kysymys toukokuun sociuslaiselle?

Nyt kun vappu on ohi (vai loppuuko se ikinä?), niin kysyn seuraavalta: Mikä on sun lemppari juhla ja miksi?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini