Marraskuun sociuslainen 2022

Tiistai 29.11.2022


Kuka olet ja mitä opiskelet?HerkkoKorhonenBlogi.jpeg
Moikka! Mun nimi on Herkko ja oon sosiaalityön kolmannen vuoden opiskelija. Vaikka joka vuosi yhtä kujalla kun fuksit…

 

Mitä sinulle kuuluu?
Mulle kuuluu hyvää. Syksyn opinnot on menny hyvin ja juhlat vielä paremmin! Ootan silti joululomaa, jos sais kerrankin olla tekemättä koulujuttuja lomalla. Ps. tehkää rästihommat ajoissa niin ei tarvii jouluna tehä esseitä.

 

Mitä sociuslaisuus merkitsee sinulle?
Omasta mielestä sociuslaisuus merkitsee lyhyesti sanottuna tietynlaista pyyteetöntä kaveruutta. Sociuslaiset on omasta mielestä tosi ystävällisiä kaikille ja jokainen ajattelee myös muita sen oman navan lisäksi. Se on tosi hieno piirre ainejärjestössä ja oon ylpee siitä. Sociuslaisten seurassa pidetään huolta kaikista, ei vaan siitä omasta pienestä porukasta!
 
Mikä on lempipaikkasi Kuopiossa?
Pohdin että sanonko tähän puijon alueen mutta se olis vähän klisee. Sanotaan että omassa naapurissa kimalteleva valkeisenlampi on kyllä lempparipaikka kuopiossa. Se on kiva alue missä voi lenkkeillä ja ulkoilla, mutta esim. vappuna siitä alueesta kuoriutuu tuhansien, jopa miljoonien (lähde: trust me bro) opiskelijoiden juhlapaikka jossa toinen toistaan humalaisempi opiskelija kohtaa toisensa äärettömän ilon saattelemana.

 

Jos saisit ilmaisen matkan minne tahansa, minne menisit?
Vaikee kysymys… varmaan johonkin malediiveille sellaseen hienoon bungalowiin mikä on veden päällä. Aijai alkaa ihan masentamaan tämä vuodenaika nyt…

 

Mitä velvollisuutta/ tehtävää välttelit viimeksi?
Kandidaatintutkielman tekemistä välttelin. Tekosyyksi valitsin ”on sunnuntai ja olin töissä, kaveritkin kysy pelaan pleikkaa”. Tämän olen todennut tehokkaaksi tekosyyksi.

 

Roopen kysymys sulle: Vieläkö Kemiaa jaksaa laulattaa vai pursuaako mannapuurot ja mansikat jo korvista ulos?
Kemian kuuleminen on mulle kun vuoristorataa. Välillä sitä kuuntelee mielellään ja jopa laulaa mukanakin. Toisinaan tekis mieli työntää pää sinne mannapuuroon ettei sitä kuulis. Viime kemiasta on jo hetken aikaa, joten jos nyt sen kuulisin voisin aloittaa high school musicalinkin peittoavan laulu/ tanssiesityksen kampuksen kirjastossa.

 

Kyssäri seuraavalle:
Jos saisit valita johonkin tapahtumaan kauan haaveissasi olleen teeman, mikä se olisi?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini