Hallitushakemukset vuodella 2023

Maanantai 21.11.2022 klo 12:29


Emma

Moikka!

EmmaHallitushakemus.png

Mie oon Emma, 22-vuotias sosiaalityön toisen vuoden opiskelija. Oon kotoisinLappeenrannasta, tuolta vetyjen ja atomien luvatusta kaupungista, ja voin sanoa että oli melkoinen shokki löytää itsensä kalakukkokaupungista vuosi sitten. Pitänee antaa sillekin perinneherkulle mahdollisuus. Äitini kuvailee miuta kameleontiksi luonteeltani (:-D), sopeudun kuulemma ympäristöön ja porukkaan tilanteen mukaan. Kaverit kuvailee iloiseksi ja nauravaiseksi, herkäksi mutta rohkeaksi, en pelkää ottaa asioita puheeksi. Oon semmonen sopiva sekotus höpöttelijää mut myös kuuntelijaa. Jostain syystä oon löytänyt itseni tän lyhyen elämän aikana useamman kerran jostain yhteisöllisyyttä kehittävistä/ohjaavista jutuista, kuten isosena olemisesta tai nyt tänä syksynä tuutorina olemisesta. Lappeenrannassa humppa soi, ja se näkyy myös itsessäni, olen menevä tyyppi ja tykkään pyytää porukkaa koolle milloin mihinkin.

Oon ollu ihan intopiukeena koko menneen vuoden sociuslaisten välisestä toveruudesta ja siitä kuuluisasta kemiasta. Tuntuu, että tää ala on myös jotenkin niin oma juttu. Yhteisöllisyys, vuorovaikutus jne. kiinnostaa ilmiöinä, ja tää ala antaa niin paljon itselle, ja sen myötä uskon myös hallitustoiminnan antavan paljon, koska pääsisi edistämään tuota toveruutta ja keskinäistä kemiaa. Paras mieli jää siitä, kun voi auttaa toveria asiassa kuin asiassa <3 ainejärjestötoiminta vaikutti jo ekana vuonna siistiltä, mutta halusin sopeutua uuteen elämänvaiheeseen, joten nyt toisena vuonna hakeminen hallitukseen tuntuu ajankohtaiselta ja oikealta kohdalta. Miusta hallitus saisi siis oikein kelpo tiimipelurin, ideoitsijan ja auttajan.

Hallitushommista kiinnostelisi siis yllä luettelemieni omien ominaisuuksieni ja mielenkiinnon kohteideni puolesta varapuheenjohtaja, tapahtumavastaava tai edunvalvonta, mutta kaikki muutkin hommat kuulostavat mielenkiintoisilta ja antoisilta. Odotan kovasti yhdessä tekemistä ja uusien kokemuksien saamista, ja verkostoitumista myös muiden ainejärjestöjen kanssa. 

Tsemppiä kaikille opintoihin ja kivaa syksyn jatkoa 

Terveisin Emma Tamminen

Minja

Moikka!MinjaHakkinenHallitushakemus.jpg

Oon Minja Häkkinen, ja opiskelen toista vuotta sosiaalityötä. Kotoisin sanon olevani Pieksämäeltä (josta jokaiselle tulee mieleen vain rautatieasema ja junan vaihtaminen), vaikka synnyinpaikka onkin Varkaus – savolainen siis joka tapauksessa. Oon pelannut lapsesta asti lentopalloa, joka on opettanut mua toimimaan tiimissä erilaisten ihmisten kanssa, ja koen että siitä on hyötyä myös nykyään, sillä tiedän, kuinka paljon hyvä yhteishenki vaikuttaa kaikkeen toimintaan. Lisäksi osaan kantaa vastuuni porukassa, mutta myös antaa tilaa toisille. Nautin siitä, että pääsen haastamaan ja kehittämään itseäni uusien juttujen parissa. 

Hallitustoiminta on kiinnostanut jo fuksivuodesta lähtien, mutta silloin ei ollut vielä uskallusta hakea mukaan. Olin kuitenkin mukana haalaritiimissä, sekä tänä syksynä vertaistuutorina, ja nämä vain kasvattivat kiinnostusta hakea mukaan hallitustoimintaan. 

Haen mukaan hallitustoimintaan, koska haluisin päästä osaksi luomaan sitä yhteisöllisyyttä, mitä Socius on itselle tarjonnut opiskelujen aikana. Lisäksi olisi päästä kehittämään sekä itseään että hallitustoimintaa eteenpäin, ja oppimaan kaikkea uutta ja mielenkiintoista.

Pidin todella paljon tuutorina toimimisesta, ja hallituksessa minua kiinnostaakin fuksi- ja tuutorivastaavan pesti. Myös rahastonhoitajan ja yritysvastaavan pesti kiinnostaa, sillä koen että pystyisin hyödyntämään omia vahvuuksiani sekä oppia paljon uutta kyseisessä pestissä. Olen kuitenkin avoin muillekin pesteille, sillä koen jokaisen pestin omalla tapaansa kiinnostavaksi.

Nähdään syyskokouksessa! 😊

Riina

Moikkamoi!
RiinaLaarituutori2022.jpg
Mä oon Riina, toisen vuoden yhteiskuntatieteiden opiskelija. Mä oon alunperin Lohjalta! ja rempseäksi kutsuvat. Koen olevani helposti lähestyttävä ja vapaa-ajalla tykkään liikkua, esimerkkinä mainitakkoon käymällä salilla tai ulkona juosten :D 
Haen hallitukseen, jotta voisin tuoda oman panokseni sociulaisten eduksi sekä edistää hyvää ilmapiiriä  ja toimintaa niin oman ainejärjestön sisällä kuin poikkitieteellisesti. Pesteistä ei ole mitään tiettyä ykköstä, mutta esim. fuksi- ja tuutorivastaava voisi kiinnostaa, sillä oma tuutorointi kokemukseni tältä syksyltä oli antoisa.

 

Roosa

Hellurei!RoosaSalminen.blogi.jpg

Olen Roosa Salminen 21-vuotias ikivihreän Kouvolan kasvatti. Kuopioon päädyin vuosi sitten opiskelemaan sosiaalityötä. Savon murre ja Kuopion tori vei sydämeni alta aikayksikön. Fuksivuosi oli yhtä hulinaa, hauskanpitoa ja uusia ystäviä, jonka pohjalta päädyin hakemaan Sociuksen tuutoriksi. Vaikka tuutorihommat ja opiskelut täyttivätkin vapaa-aikani, en kadu hetkeäkään. Tuutoriporukastamme tuli mielettömän tiivis ja päästiin yhdessä kokemaan ihania hetkiä.

Luonteeltani olen vastuuntuntoinen, innokkaasti kaikkeen mukaan lähtevä ja hyväsydäminen. Tulen mielestäni hyvin toimeen uusien ihmisten kanssa. Usein olen saanut kuulla olevani helposti lähestyttävä, mistä olen kyllä itse samaa mieltä. Työskentelen opiskelujeni ohessa pienessä kaupassa Kuopion keskustassa, jonka asiakaskunnasta tulee mieleen välillä yhtä tiivis yhteisö kuin Sociuksen ainejärjestöstä. Ihanaa on myös, kun Socius-toverit tupsahtelevat moikkaamaan kaupalle työvuoron aikana. Vapaa-ajallani käyn mielelläni kuntosalilla jumppailemassa ja vietän aikaa ystävien kanssa erilaisten aktiviteettien parissa. 

No miksi juuri minä olisin oiva valinta Sociuksen hallitukseen? Pursuan toteutettavia ideoita ja olen aidosti kiinnostunut ainejärjestömme yhtenäisyydestä ja siitä, että kaikilla olisi hauskaa yhdessä. Rakastan poikkitieteellistä yhteistyötä ja uusia ystävyyksiä. Olen menevä ja aikaansaava tapaus, jolla organisointitaidot ovat hallussa. Hallituslaiset ovat myös antaneet valtavasti inspiraatiota hakea, kun hallituksessa puhalletaan aina yhteen hiileen ja tuetaan toisia. Olen kiinnostunut kaikista hallituspesteistä, mutta erityisesti puheenjohtajuus on houkutellut minua jo jonkin aikaa.

Tehdään ensi vuodesta yhdessä ihana <3

RosaRosaMariaHiltunenHallituskuva.jpg

Moikka! Olen Rosa, toisen vuoden yhteiskuntatieteiden opiskelija. Arkeni koostuu tällä hetkellä armottomasta opiskelusta, teatteri- ja parkourtreeneistä ja mahdollisuuksien mukaan tapahtumissa juoksemisesta. Siinä sivussa yritän pitää hengissä 13 ihanaa huonekasvia. Tykkään tasapuoliset määrät reivata pilkkuun asti sekä juoda teetä ja pelata kotona lautapelejä.

Tässä parin opiskeluvuoden aikana Socius on omana ainejärjestönä muodostunut rakkaaksi, ja nyt mahdollisuuden tullessa haluaisin olla mukana sen tulevan toiminnan suunnan muovautumisessa. Tykkään olla vähän kaikessa mukana koko ajan, joten varapuheenjohtajan pesti vaikutti minusta kaikista kiinnostavimmalta. Asema puheenjohtajan työparina myös vaikuttaa mieluisalta.

Minulle tärkeitä asioita ovat kaikkien jäsenten osallisuus ja yhdenvertaisuus. Haluaisin antaa oman panokseni siihen, että jokainen kokisi Sociuksessa kuuluvuutta ja voivansa osallistua tapahtumiin ja toimintaan aidosti omana itsenään itselleen sopivalla tavalla. Uskon mahdollisen roolin hallituksen jäsenenä antavan minulle mahdollisuuden edistää kyseistä asiaa.

Syyskokouksessa nähdään! <3

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini