Syyskuun sociuslainen 2022

Torstai 6.10.2022


Kuka olet mitä ja mitä opiskelet?   
ElisaRuokolainenBLOGI2.jpgMoikkamoi! :) Oon Elisa Ruokolainen, 20v ja opiskelen yhteiskuntatieteitä kolmatta vuotta. 
 
Mitä sinulle kuuluu?   
Just nyt mulle kuuluu ihan hyvää, vaikka pientä kenttäväsymystä onkin ollut havaittavissa. Tää syksy on ollut äärettömän antoisa tuutorihommien myötä, mut välillä on meinannut olla aika vähän kortilla, kun on pitänyt mahduttaa syksyn ekat deadlinet tän kaiken muun vilskeen keskelle. Nyt aikataulut kuitenki alkaa vähitellen väljentymään, joten eiköhän tässä kohta päästä takaisin arkirytmiin kiinni! 
 
Mitä sociuslaisuus merkitsee sinulle?  
Kuten monelle muulle, sociuslaisuus merkitsee mulle ennen kaikkea turvallista, vastaanottavaa ja lämminhenkistä toveruutta. Sociuksen merkitys jäi mulle todella etäiseksi parina ekana opiskeluvuonna, koska koronan takia tapahtumia järjestettiin vähemmän ja niihin vähäisinkään olin tosi arka osallistumaan. Osittain tuutorina toimimisen myötä oon nyt rohkeemmin ollu kaikessa mukana ja sen ansioista saanu myös tilaisuuden tutustua aivan ihaniin uusiin ihmisiin <3 span="">
 
Minkä tärkeän vinkin opiskelijaelämästä haluat vielä tuutorina antaa fukseille? 
Tää on niin klisee ku olla ja voi, mutta mun mielestä sen merkitystä ei voi ikinä korostaa liikaa: Muistakaa aina priorisoida omaa jaksamistanne, sillä se menee kaiken edelle. Olkaa armollisia itteänne kohtaan. Aina ei tarvi olla kaikkialla menossa ja aina ei tarvitse antaa kaikkeaan jonkun kurssityön eteen, välillä riittää vähempikin ja se on täysin okei. :) 
  
Mitä harrastat?  
Harrastan lukemista, käsitöitä ja joogaa + suhtaudun hyvin intohimoisesti päikkäreiden nukkumiseen. 
  
Jos sinulle tarjottaisiin mahdollisuutta olla kuolematon, ottaisitko sen?  
Tähän on helppo vastata, en ottaisi. Tietty siinä ois omat puolensa, kun ois loputtomasti aikaa tehdä haluamiaan asioita, mut en kestäis sitä et joutuisin seuraamaan vierestä kaikkien läheisten ihmisten vanhenemista ja lopulta jäisin ihan yksin. 
 
Kian kysymys sulle: Jos saisit elää yhden päivän julkisuuden henkilönä, kuka haluaisit olla?   
Varmaankin Matilda Djerf; instagramin perusteella häne elämä näyttää niin kadehdittavan kiehtovalta ja ihanalta, että haluisin nähä onko se todellisuus lähellekkään sitä mulle syntynyttä mielikuvaa. 
 
Oma kysymyksesi seuraavalle kuukauden sociuslaiselle:  
Harjoitteletko ikinä sanomisiasi etukäteen ennen kuin soitat puhelun, ja jos kyllä: millaisissa tilanteissa ja miksi?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini