Toukokuun sociuslainen 2022

Perjantai 10.6.2022


Kuka olet mitä ja mitä opiskelet?  
KiaKarhunenBLogi2.jpegMoikku! Nimi on Karhusen Kia ja opiskelen sosiaalityötä - viittä vaille eka vuosi purkissa.

Mitä sinulle kuuluu?  
Ei tässä kurjuutta kummempaa on meikäläisen perinteinen vastaus, mutta nyt voisin sanoa että aikas hyvää! Tvt kurssin word-tiedostonmuokkausta vaille (söpö serveri, jos luet tämän niin hit me up) valmis kouluhommista, ja ruennut oikeesti innostumaan tulevasta kesästä

Mitä sociuslaisuus merkitsee sinulle?
Socius = KEMIAA ❤️❤️❤️ei tähän varmaan muuta tarvihe sanoa :3 

Miten vappu sujui?
Elämäni eka opiskelijavappu oli oikeen jeppis! Ei oo sen jälkeen tarvinnut TeQuiLaA enää juodakaan :D terveisin baaristalento-neitsyys menetetty yhteistyössä kyseisen aineen kanssa.

Millä fiiliksillä syksyn opintoja kohden?
Jotenkin vähän jännittää syksyn harkka, missä pääsee jo aika syvälle käytännön kentälle. Ensinnäkin itselle sopivan paikan haravoiminen kaikkien mielenkiintoisten paikkojen seasta, valinnanvaikeushan siinä tulee. Toiseksi ajatus sosiaalisesta tsemppaamisesta ihan uudessa ympäristössä useamman viikon ajan putkeen tuntuu just nyt absurdilta..:D Sosiaalisten akkujen latausta siis kesällä tiedossa! Mutta muuten oikeen hyvillä fiiliksillä, tosi kiva että pääsee syventymään enemmän aineisiin ja aiheisiin mitkä just itteä kiinnostaa!

Millaisia kesäsuunnitelmia sinulla on?
Mitään sen kummempia suunnitelmia ei ole, perinteisiä Tahkon juhannusta ja Blockfest festareita lukuunottamattta (oon ostanu noi blockfest liput vuonna 2019, josko sitä vihdoin pääsisi..:)) Mutta muuten mun "tavotteena" on, että en ottais liikaa suorituspaineita kesästä - se on oikeen fine jos esim. aurinkoisena päivänä haluaakin möllöttää sisällä tai jos ei päivitä ihan kaikesta someen !!

Riikan kysymys sulle: Mikä on kamalin opintojakso opintojesi ajalta ja miksi?
Niiin että yks pitää vaan valita ..? EI VAAN siis periaatteessa voisin sanoa ruotsin, koska se on ainoa minkä tenttiä en oo päässy ekalla läpi, mutta siinä oli niin superkiva ope (terkut, kiitos ja anteeksi vielä Johannalle <3), että ehkä kuitenkin ykkössijan vie Johdatus tieteenfilosofiaan, ja tietäjät tietää kyllä miksi.

Oma kysymyksesi seuraavalle kuukauden sociuslaiselle:
Jos saisit elää yhden päivän julkisuuden henkilönä, kuka haluaisit olla? 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini