Joulukuun sociuslainen 2021

Sunnuntai 19.12.2021 klo 20.01


elisahaapajokiblogi2.jpgKuka olet ja mitä opiskelet?
Olen Elisa Haapajoki 20v ja opiskelen toista vuotta sosiaalityötä. 
 
Mitä sinulle kuuluu?
Sanoisin, että tällä hetkellä ihan ok. Syksy oli aika rankka ja harjottelu lastensuojelussa vei viimesetkin jäljellä olevat mehut. Kuitenkin oon ilonen, että oon saanu kursseja tehtyä aikataulussa ja pääsen nyt viettää rauhassa joululomaa. 
 
Mitä sociuslaisuus merkitsee sinulle?
Sociuslaisuus merkitsee mulle yhteisöllisyyttä ja hauskanpitoa. Sociuslaisuudesta on tullu osa omaa identiteettiä ja kyllähän sitä edustetaan ylpeenä keltaliiloissa. Parhaita hetkiä on ollut karaoket fuksien kanssa, kun ollaan laulettu kemiaa <3
 
Miten päädyit opiskelemaan yhteiskuntatieteitä Itä-Suomen yliopistossa?
Päädyin opiskelemaan sosiaalityötä, koska halusin työn, jossa pystyy auttamaan muita jollain tavalla. Sosiaalityön opinnot ei oo ollu mulle mikään pitkäaikanen haave, mutta kun tutustuin alaan, niin vaikutti se mulle sopivalta. Kuopioon taas päädyin, koska paperit ei riittäny etelämmäs :D Päivääkään en oo kuitenkaan katunu, että tänne tulin!
 
Mikä on sinussa parasta?
Kauheen vaikee kysymys. Sanoisin ehkä mun luovuuden ja lähes aina mulla onkin jotain pientä projektia työn alla, oli se sit keittiön kaappien maalaus tai topin virkkaaminen. 
 
Fiilikset tulevasta hallituskaudesta ja sihteeriydestä?
Fiilikset tulevasta hallituskaudesta on tosi hyvät. Odotukset on kaikilla korkeella ja pidetään sormet ristissä, että päästään järkkää tapahtumia ja toteuttaa meijän ideoita. Sihteerin pesti ei ollu mun ykkösvalinta, mutta oon siihen silti tyytyväinen, koska kirjottaminen sujuu ja sain kylkiäisenä vielä somevastaavan viran. 
 
Ripsan kysymys sinulle: Mikä on lempijuomasi baarissa?
Rakastan kokeilla kaikkia erilaisia drinkkejä baarissa, mutta pakko vastata silti bisse, koska siihen ei pety koskaan. Se on aina sitä, mitä olettikin ja lompakkoonkaan ei vihlase niin paljoa. 
 
Oma kysymyksesi seuraavalle kuukauden sociuslaiselle!
Mikä on paras neuvo, minkä olet saanut ja kuka sen antoi?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini