Hallitushakemukset vuodelle 2022

Perjantai 12.11.2021 klo 23:40


Lillilillitaari.jpg

Heips! Mun nimi on Lilli Taari ja opiskelen tällä hetkellä sosiaalitieteitä toista vuotta. Oon alun perin kotoisin Virolahdelta, pieneltä paikkakunnalta ihan Suomen kaakkoisosasta Venäjän rajalta. Pidän itseäni ystävällisenä, järjestelmällisenä ja ennen kaikkea täsmällisenä ihmisenä, koska oon aina ollut tosi tarkka aikatauluista. Haen hallitukseen, koska haluan olla luomassa yhteisöllistä Socius-henkeä ja osaltani järjestämässä mukavia yhteisiä hetkiä ainejärjestön sisällä sekä myös poikkitieteellisesti.

 

Mun vahvuutena ainejärjestön hallituksessa olisi tiimihenkisyys, koska koen olevani parhaimmillani ryhmässä toimiessa, vaikka pidänkin myös yksin tekemisestä. Olinkin viime vuonna haalaritiimissä ja tällä hetkellä olen pikkujouluja järkkäävässä porukassa.

 

Pandemia-aika on varmasti ollut meille kaikille haastavaa ja esimerkiksi itse muutin monien muiden tavoin viime syksynä Kuopioon keskelle etäopintoja ja kuvailisinkin vuotta hyvin raskaaksi. Siksi haluaisin nyt koronatilanteen hellittäessä olla vahvistamassa meidän ainejärjestön yhteishenkeä ja toverillisuutta, kun yhdessäolo alkaa taas olla mahdollista!

 

Toisin hallitukseen hyvää henkeä ja meininkiä, ja olisi upeeta saada ainejärjestön perinteitä kunnioittaen myös uudenlaista toimintaa aikaiseksi! Toivottavasti pääsen antamaan oman panokseni Sociuksen hyväksi. Parasta on, kun pääsee jakamaan hyvää mieltä ❤

Emmaemmapullinenhallituskuva.jpg

Moikku vaan kaikille!
Mä oon Emma Pullinen ja toisen vuoden sosiaalityön opiskelija. Ikää mittarissa on se 20 vuotta ja alun perin oon kasvanut ja varttunut tuolla kaukana Etelässä aurinkoisessa Itä-Helsingissä. Kaikille Helsingin reissulle hamuaville suosittelen ehdottomasti Vuosaaressa sijaitsevassa kahvila Kampelassa käymistä (erittäin mukava paikka istuskella kahvikupposen ääressä ja kalakeiton ystäville sieltä löytyy maailman parasta kalakeittoo ever). Oon aina ollut sosiaalinen ja menevä persoona, jonka takia sosiaalinen toiminta on ollut mieluisaa. Lukion aikana kiinnostuin tosi vahvasti yhteisöllisestä ja sosiaalisesta toiminnasta eri muodoissa ja päätinkin toimia muun muassa tuutorina sitten sen innoittamana. Tää kiinnostus ei pelkästään jäänyt lukioon, vaan jatkui edelleen lipasto-opiskelujen kohalla ja toiminkin tänä vuonna Sociuksen tuutorina. Koska kiinnostukseni toimintaan ainejärjestön leivissä ei vieläkään lopu (yllätyyyys), haluaisinkin hakea hallitukseen jatkamaan ainejärjestötoiminnan merkeissä!


Erityisinä teemoina hallitukseen hakemisen takana mulle on Sociuksen yhteisöllisyyden kehittämisen jatkaminen, sillä se on ollut itsellekin henkilökohtaisesti iso voimavaran lähde poikkeuksellisten opiskeluvuosien aikana. Lähivuosina opiskeluun vaikuttanut maailmanlaajuinen pandemiatilanne on rajoittanut opiskelijaelämää ja sosiaalisten suhteiden ylläpito on ollut hankalampaa kuin ennen. Kuitenkin ainejärjestön toimesta näitä asioita on hoidettu aktiivisesti ja turvattu parhaan mukaan. Tässä kehityksessä haluan olla jatkossakin mukana. Isossa yhteisössä ja varsin paljon etäilyn varassa ihmissuhteita on ollut hankalaa ylläpitää. Kuitenkin nyt tunnelin päässä ruppee olemaan valoa näkyvissä ja kehityksen jatkuminen monesta näkökulmasta on mahdollista. Lämpiminä muistoina lähiajoilta kannan Vuosijuhlien jälkeistä sillistä sekä fuksisitsejä, joissa yhdessä Sociuslaisina poikkeuksellisten aikojen jälkeen pääsimme viettämään aikaa yhdessä kunnolla. Tapahtumissa oli hyvä meininki ja oikeanlaista kemiaa ilmassa. Hallituksessa tämän toiminnan tukeminen olisi uudenlainen mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen konkreettisesti.

Kehittäminen erilaisen määrittelemättömän hiljaiselon jälkeen tulee olemaan oppimispolku, mutta koen, että olen itse valmis oppimaan sekä toimimaan yhteistyössä ihmisten kanssa
aktiivisesti ainejärjestömme parhaan edun mukaisesti. Edusta puheenollen, opiskelijoiden hyvinvointi ja sen turvaaminen on yksi keskeinen syy hakea mukaan toimintaan. Haluan ottaa huomioon ainejärjestömme opiskelijat ja tarpeet huomioon yksilötasolta lähtien. Kaikkien tarpeita, toiveita, mielipiteitä ja ääniä on kuunneltava, jotta ainejärjestömme toiminta pystyy takaamaan kaikille parhaan mahdollisen tuen ja opiskelija-arjen ainejärjestön tiimoilta. Näin ollen haluan myös hallituksessa olla jäsen, joka ottaa kaikki muut hallituksen jäsenet huomioon ja toimia sulavassa sekä rakentavassa yhteistyössä yhteisen hyvän eteen.

Hallituksessa minussa erityistä kiinnostusta ovat herättäneet varapuheenjohtajan, edunvalvontavastaavan sekä projektivastaavan pestit. Avoimin mielin ja takki auki tähänkin hommaan oltaisiin kuitenkin lähdössä, jonka takia jokaisessa pestissä olisi paljon mielenkiintoisia juttuja vastassa! Tsemppiä kaikille pikkuhiljaa pimenevään syksyyn ja moikkaillaan kun törmäillään :)

Annikaannikajarvahallitushakemus.jpg

Hellurei!

Mä oon Annika, 20-vuotias sosiaalityön toisen vuoden opiskelija ja alun perin iki-ihanasta Kouvolasta kotoisin. Vapaa-aika mulla menee pitkälti kavereiden kanssa touhuten ja tykkään myös hirveesti ulkoilla etenkin silloin, kun ulkona on nätti sää. Ulkona reippailu kuulokkeet korvissa onkin mulle tapa rentoutua ja kasata omia ajatuksia, mikä tekee ihan hyvää silloin tällöin. 

 

Oon toiminut tän syksyn tuutorina, mikä on sytyttänyt mussa jonkin sortin palon ainejärjestöhommia kohtaan. Haluisinkin olla mukana kehittämässä meidän rakasta ainejärjestöä ja koen et mulla olis paljon annettavaa siihen puuhaan, koska intoa multa ei ainakaan puutu! 

Kuvailisin itteeni rennoks ja kiltiks tyypiksi. Johonkin tuutoriesittelyyn taisin kirjottaa olevani "hassuttelija", jonka koen kyllä pitävän vieläkin paikkaansa. Tykkään olla paljon ihmisten kanssa tekemisissä ja lähen aina innolla ja vauhdilla kaikkiin juttuihin mukaan. Lisäksi tuutoroinnin kautta oon oppinut tietynlaista järjestelmällisyyttä, joka on varmasti tarpeen hallitushommissa. 

 

Erityisesti tapahtumavastaavan pesti kiinnostaa mua, sillä mulla on paljon ideoita ja energiaa päästä järkkäilemään erilaisia juttuja kanssaopiskelijoiden iloksi. Tapiksen pestissä ottaisin tavoitteeksi semmosen "jokaiselle jotakin" -ajatusmaailman, eli haluisin olla mukana järjestämässä mahdollisimman laajasti erilaisia tapahtumia niin, et kaikille löytyis mieluista menoa ja meininkiä. Hallituksessa mua kiinnostaisi myös poikkitieteellisen yhteistyön edistäminen. 

 

Uskon, että hallitustoiminnasta sais kaiken hauskan huvin lisäksi arvostettavaa kokemusta ja oppis paljon hyödyllisiä taitoja ihan tulevaisuuttakin ajatellen. Musta oliskin super kiva päästä kehittämään itteeni samalla kun saa edistää yhteistä hyvää kivalla porukalla!

 

Nähään syyskokouksessa =)!

Oonaoonahaatainenhallitushaku.jpg

Moikka!

 

Olen Oona Haatainen, toisen vuoden yhteiskuntatieteiden opiskelija. Täällä Kuopion seudulla olen asustellut koko 21-vuotisen ikäni eli sydämeltäni siis savolainen. Vapaa-aikaani vietän liikkuen ja ulkoillen, ystävien kanssa jaetuista hetkistä nauttien sekä vapaaehtoistyön merkeissä lasten parissa. Olen uusista asioista innostuja ja nautin aktiivisesta arjesta, jossa voin ajoittain haastaa itseäni pois mukavuusalueelta kokeilemaan ja oppimaan uutta.

 

Hallitustoiminta on ollut mielessä jo fuksivuodesta saakka, ja toimiminen esimerkiksi rahastonhoitajan pestissä kiinnostaisi. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei ole, minkä vuoksi pesti antaisikin mahdollisuuden uuden oppimiseen, jota tapani tarttua helposti toimeen sekä työskennellä tunnollisesti ja järjestelmällisesti tukisi. Toki uskon koko hallitustoiminnan tarjoavan paljon kivoja mahdollisuuksia, joten muistakin tehtävistä voisi löytyä oma juttuni. Olisi ilo päästä toimimaan osana hallitusta ja viemään eteenpäin meidän kaikkien yhteisiä asioita sekä tietysti tutustua lisää muihin sociuslaisiin!

 

Nähdään syyskokouksessa! :)

Roosaroosamynttinenhallitushaku.jpg

Moikka!

Olen Roosa, 22-vuotias yhteiskuntatieteiden tokan vuoden opiskelija. Kuopioon muutin reilu vuosi sitten, mistäs muualtakaan kuin Kouvolasta. Vapaa-ajan vietän suurimmaksi osaksi kavereiden kanssa tekemässä milloin mitäkin, mutta virallisempiin harrastuksiin on kuulunut kanteleen soittaminen jo monta vuotta. Olen sosiaalinen ja nautin muiden ihmisten seurasta. Olen myös tosi tunnollinen siinä mielessä, että hoidan tärkeät asiat aina kunnialla loppuun. Tulen helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja koen, että olen tosi joustava ja avulias.

Hallitukseen hakeminen on kiinnostanut jo jonkin verran fuksivuonna ja muistankin miettineeni silloin, että varmaan pakko jossakin vaiheessa hakea. Haalaritiimissä ja erityisesti vujutoimikunnassa oleminen lisäsi tätä intoa ja huomasin, että tykkään tällaisesta toiminnasta tosi paljon. Motivaatiota siis löytyy ja haen hallitukseen siitä syystä, että uskon sen olevan todella hauska ja palkitseva kokemus. Lisäksi haluan olla mukana tarjoamassa sitä muille, mitä Socius on tarjonnut minulle, eli ystäviä ja yhteisön, johon tunnen kuuluvani.

Erityisesti minua kiinnostaa tapahtumavastaavan pesti, koska tykkään olla mukana järjestämässä tapahtumia. Olen itse innokas osallistumaan kaikenlaisiin tapahtumiin ja muihin ainejärjestön juttuihin, mikä motivoi siirtämään sitä iloa myös muille! Erityisesti haluaisinkin panostaa Sociuksen tapahtumiin ja muuhun yhteisölliseen toimintaan ja siihen, että kaikille löytyisi jotain kivaa tekemistä muiden tovereiden kanssa 😊 Vaikka tapishommat eniten kiinnostelee, olen myös tosi avoin muillekin pesteille.

Siirisiirivaananenhallitushaku.jpg

Moikka!

Mä oon Siiri Väänänen ja opiskelen toista vuotta yhteiskuntatieteitä. Olen kotoisin aivan Kuopion vierestä Siilinjärveltä, ja olenkin syntyjäni henkeen ja vereen savolainen. Savolaiset mielletään usein kieroiksi, mutta haluan osaltani osoittaa ennakkoluulot vääriksi, koska me savolaiset ollaan oikeasti äärettömän sydämellisiä, leppoisia ja huumorintajuisia. Itsekehuminen meille on kyllä vaikeaa, mutta vahvuuksiani ovat mielestäni myös ystävällisyys, sinnikkyys ja taito innostaa muita.

Opiskelun ohella tykkään leipoa, neuloa ja käydä ryhmäliikuntatunneilla. Vapaa-ajallani olisi kuitenkin aukko merkitykselliselle tekemiselle, minkä vuoksi päätin nyt hakea hallitukseen. Olin jo kerran hakea hallitukseen fuksivuonna, mutta olin silloin vielä niin hukassa opintojen ja erityisesti aikataulutuksen kanssa, että jätin hakematta. Nyt opinnot rullaavat mukavasti, suunta omalle tekemiselle on kirkastunut ja halu päästä vaikuttamaan asioihin on kasvanut! Minulla ei ole aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta, mutta uskon, että mulla olisi paljon annettavaa hallitustoiminnalle. 

Mielestäni tulevalla hallituskaudella olisi tärkeää kehittää ainakin laitoksen ja ainejärjestön välistä viestintää ja yhteistyötä, sekä poikkitieteellistä toimintaa. Pesteistä minua kiinnostavat erityisesti sihteerin ja edunvalvojan hommat, joissa järjestelmällisyyteni, organisointitaitoni ja kielelliset kykyni olisivat varmasti eduksi. Eniten odotan hallitustoiminnalta kuitenkin ideointia ja tekemistä yhdessä muiden kanssa.

Elisaelisahuttunenhallitushaku.JPG

Heippahei!

Olen Elisa, yhteiskuntatieteiden toisen vuoden opiskelija. Oon kotoisin ihan tästä Kuopion vierestä Siilinjärveltä — Eurojackpot-miljonäärien luvatusta pikkukylästä. Olen oikeasti ihan mukava tyyppi, enkä se stereotyyppinen kiero savolainen, vaikka olenkin täällä koko ikäni asustellut. Luonteeltani olen tunnollinen ja järjestelmällinen ja minulle on tärkeää oikeudenmukaisuus sekä muiden huomioon ottaminen. Tykkään ideoida ja toimia porukassa ja olenkin aina avoin uusille ajatuksille sekä ideoille.

 

Minulla ei ole aiempaa kokemusta hallitustoiminnasta, mutta koen, että opiskelun oheistoiminta on alkanut kiinnostamaan oikeasti vasta viime vuosina. Tämän inspiroimana olenkin ehtinyt jo hommailla mukana viime vuoden haalaritiimissä sekä viimeisimpänä yhtenä tämän vuoden vertaistuutorina. Hallitushommat olisivat siis luonnollinen jatkumo tähän listaan. 

 

Hallituspesteistä eniten kiinnostaa sihteerin hommat. Koen, että minulla olisi tähän tehtävään sopivia ominaisuuksia, sillä pidän pikkutarkasta työstä ja aikataulutus sekä asioiden organisointi ovat minulle luontaisia. Olen toki avoin myös muille pesteille, sillä tykkään oppia uutta ja haluan päästä haastamaan ja kehittämään itseäni.

 

Uskon, että vahvuuteni pääsisivät oikeuksiinsa hallitustoiminnassa. Olen motivoitunut kehittämään ainejärjestöämme ja olisi huippua päästä mukaan ideoimaan, osallistumaan ja oppimaan uutta!

Ripsaripsavanhanenhallitushakemus.jpg

Moikka! Minä olen Ripsa Vanhanen, sosiaalityön 3. vuoden opiskelija. Olen 23-vuotias syntyperäinen savolainen, kotoisin pikkuriikkiseltä paikkakunnalta nimeltä Juva. Kuopiossa asustelen poikakaverini ja koirani kanssa. Kotikuntani myötä koen ajattelevani maalaisjärjellä, mutta tietty nämä suurkaupungin hulinat ja meiningit vievät helposti mennessään. Tykkään osallistua erilaisiin tapahtumiin ja heittäytyä välillä oikein kunnolla. Ihmiset kuvailevat minua hyväksi kuuntelijaksi, avuliaaksi, hyväsydämiseksi sekä sisukkaaksi. Koen että olen tiimipelaaja, joka haluaa osallistua hyvän yhteishengen luomiseen omalla panoksellaan!  

 

Hallitustoiminnasta olen ollut kiinnostunut jo heti opiskelujeni alusta lähtien. Mukaan uskalsin hakea vasta nyt, sillä juuri nyt voisi olla oikea hetki tälle. Uskon, että pystyisin herättelemään henkiin ainejärjestömme vaalittuja perinteitä sekä pitämään kiinni mahtavasta yhteishengestämme ja toveruudestamme! Olen viihtynyt ainejärjestömme jäsenenä uskollisesti nämä vuodet, ja nyt haluaisin päästä näkemään vielä lähempää ja uusin silmin ainejärjestön toimintaa.  

 

Olen kiinnostunut oikeastaan jokaisesta hallituksen pestistä. Kokemusta tuutoroinnista löytyy syksyltä 2020, joten sen vuoksi fuksi- ja tuutorivastaavan pesti voisi soveltua minulle hyvin. Myös sihteerin ja tapahtumavastaavan pestit kiinnostavat minua erityisen paljon.  

 

Eipä mulla muuta tähän hätään. Olisi mahtavaa päästä verkostoitumaan vielä laajemmin ja tapaamaan teitä kaikkia, toivottavasti tullaan tutuiksi! Toivotan kaikille tsemppiä opintoihin sekä oikeen hyvää syksyn jatkoa!

Tuulituulilehtinenhallitushaku.jpg

Terveppä terve!

 

Minä olen Tuuli Lehtinen, toisen vuoden sosiaalitieteiden opiskelija.  Olen Rovaniemeltä kotoisin, joten musta löytyy tämmöstä lappilaista sisua. Olen heittäytyvä ja idearikas tyyppi. Päätin hakea hallitukseen, koska haluan päästä vaikuttamaan asioihin ja olemaan entistä vahvemmin osa tätä meidän Socius-yhteisöämme. Haluan mahdollistaa huippuja tapahtumia tapahtumavastaavan roolissa. Tämän lisäksi minua kiinnostaa kehittää ainejärjestömme poikkitieteellistä toimintaa. Aikaisempaa kokemusta ainejärjestötoiminnasta minulla ei oikeastaan ole, joten ajattelin, että nyt tai ei koskaan. En ole myöskään kuullut ainejärjestötoiminnasta muuta kuin hyvää, joka toimi yhtenä motivaattorina hakemiseen.

 

Minut pitäisi valita hallitukseen, koska tulen mainiosti juttuun kaikkien kanssa. Tartun tuumasta toimeen. Uskon tuovani hallitukseen positiivista energiaa, määrätietoisuutta sekä avointa asennetta uusia kokemuksia kohtaan. Olen kuullut olevani varsin suorapuheinen, ja koenkin, että se on vahvuuteni, esimerkiksi epäkohtien esiintuomisessa. Odotan jo innolla hallitustoimintaa mukaan pääsyä!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini