Toukokuun sociuslainen 2021

Perjantai 21.5.2021 klo 13:57


Kuka olet ja mitä opiskelet?juliannavaisanen.jpg
Minä oon Julianna 21v ja opiskelen sosiaalityötä. Pari viikkoa sitten sain ekan vuoden hommat tehtyä ja syksyllä alkaakin jo toinen vuosi!


Mitä sinulle kuuluu?
Minulle kuuluu ihan hyvää! Reilu viikon kerkesin lomailla ihan kunnolla opiskelujen jälkeen ja tällä viikolla aloitin työt. Oli kyllä helpottavaa kun sain tehtyä viimeiset kurssit ajallaan ja aloittaa kesäloman, kun alkoi jo vähän motivaatio loppua opiskelujen suhteen. Jospa kesäloman aikana kerkeää keräillä voimia niin jaksaa sitten syksyllä aloittaa innolla toisen vuoden opinnot!


Mitä sociuslaisuus merkitsee sinulle?
Sociuslaisuus merkitsee minulle sitä, että koen kuuluvani yhteisöön. Parasta on kun saa kokea ja jakaa samoja tapahtumia ja ajatuksia toisten sociuslaisten kanssa!


Miksi valitsit yhteiskuntatieteet Itä-Suomen yliopistossa?
Halusin tulla opiskelemaan sosiaalityötä Itä-Suomen yliopistoon, koska Kuopio on lähin
yliopistokaupunki Kuhmoon nähden, josta olen kotoisin. Minulle on tärkeää, että pääsen käymään perheeni luona helposti. Lisäksi olin asunut Kuopiossa jo vuoden ennen opiskelujen alkua, joten Kuopio oli helppo valinta mulle.


Mikä on sinussa parasta?
Tää on aina vaikea kysymys :D Ehkä parasta minussa on se, että olen empaattinen sekä haluan aina kuunnella ja auttaa muita parhaani mukaan.


Parasta fuksivuodessa?
Parasta on ollut ehdottomasti kaverit, joihin oon saanut tutustua! Kivaa on ollut myös se, että oon saanut varmuutta siihen, että tämä on minulle juuri oikea ala.


Kesäsuunnitelmat?
Kesällä aion tehdä töitä, käydä perheen luona Kuhmossa ja lomailla. Lisäksi käyn varmaan parilla reissulla jossain päin Suomea. Haluan käydä myös paljon uimassa ja syödä jäätelöä!


Huhtikuun sociuslainen kysyy: Jos voisit pakata reppureissulle mukaan vain viisi tärkeintä tavaraa, mitä ottaisit mukaan?
Tärkeimmät ainakin ois silmälasit ja piilolinssit, muuten en hirveesti näkis mitään. Sitten ottaisin jonkun hyvän kirjan, polaroidkameran ja päiväkirjan.


Lopuksi voit jättää oman kysymyksen seuraavalle kuukauden sociuslaiselle!
Jos saisit olla päivän kuka tahansa ihminen, kuka olisit ja miksi?

Avainsanat: fuksi, sosiaalityö


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini