Helmikuun sociuslainen 2021

Keskiviikko 24.2.2021 klo 10:43


tuulilehtinen3.jpg

Kuka olet ja mitä opiskelet?

Moikka! Olen Tuuli Lehtinen ja opiskelen nyt ensimmäistä vuotta sosiaalitieteitä eli yhteiskuntatieteitä.

Mitä sinulle kuuluu?

Mulle kuuluu oikein hyvää päällisin puolin. Etäily on vaan tuottanut tuskaa koko tän lukuvuoden ajan. En oo vieläkään täysin päässy semmoseen opiskelurytmiin, mihin oisin varmasti päässyt jos koulu ja luennot ois normaalisti. Mutta ihana ku aurinko on alkanu taas paistamaa ja kesä on tulossa (toivottavasti)! 😄

Mitä sociuslaisuus sinulle merkitsee?

Sociuslaisuus mulle itelle merkitsee yhteisöllisyyttä ja toveruutta. Oon aikasemmin opiskellut toista alaa, mutta täällä mulle tuli heti tosi lämmin ja tervetullut olo. Tunsin jotenki kuuluvani heti joukkoon meijän ainejärjestöön. Sociuslaisuus merkitsee mulle myös hauskanpitoa ja ootankin innolla vielä mitä meidän ainejärjestö keksii, kun tää koronatilanne taas normalisoituu!

Miksi valitsit yhteiskuntatieteet Itä-Suomen yliopistossa?

Valitsin yhteiskuntatieteet, koska oon aina ollut tosi kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista. Mulle on tosi tärkeetä ollut aina ihmisten auttaminen edes jollakin tavalla. Mulla on itsellä tosi vahva semmonen oikean ja väärän kuva ja haluan, että kaikkia ihmisiä kohdellaan oikeudenmukaisesti ja tasa-arvoisesti. Ajattelen, että tän koulutuksen avulla pystyn mahdollisesti vaikuttamaan asioihin ja hyödyntämään näitä mun piirteitä työelämässäkin.

Mikä on auttanut sinua jaksamaan poikkeuksellisena korona-aikana?

Mua on auttanut jaksamaan mun parisuhde ja ystävät. Oon tosi sosiaalinen ihminen ja kaipaan iha normaaleja kanssakäymisiä ihmisten kanssa. Oisin kyllä tullu jo hulluksi, jos oisin vaan aina yksin kotona. 😂 Alotin myös mun vanhan tanssiharrastuksen nyt pitkästä aikaa ja se on tuonut mulle tosi paljon iloa arkeen salilla käymisen lisäksi! 

Tammikuun sociuslainen kysyy: Mikä on ollut paras asia sinun viikossasi?

Tän viikon paras asia on se, kun mun äiti tuli Rovaniemeltä asti käymään mun luona pitkästä aikaa.

Voit jättää oman kysymyksesi seuraavan kuukauden sociuslaiselle! 

Jos sun pitäisi mennä johonkin TV-ohjelmaan niin mihin menisit ja miksi?

Avainsanat: tuuli, fuksi, sosiaalitieteet, yhteiskuntatieteet


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini