Joulukuun sociuslainen 2020

Keskiviikko 16.12.2020 klo 13:22


Kuka olet ja mitä opiskelet?IMG_20201210_175436.jpg

Olen Aino Korhonen ja opiskelen sosiaalityötä.

Mitä sinulle kuuluu?

Mitä kuuluu on kyllä aina jotenkin sairaan vaikee kysymys! Mulle kuuluu arkielämään ihan hyvää. Oon saanut arjen rullaamaan syksyn ajan kaikesta epävarmuudesta ja poikkeuksista huolimatta. Syksy on ollut kyllä paikoin aika inhottavaa ja yksinäistä aikaa kaikkine etäilyineen! Nyt odotan kovasti lomaa ja jännitän, osaanko olla ajattelematta ja huolehtimatta kouluhommia ja laittaa aivot narikkaan!

Mitä sociuslaisuus merkitsee sinulle?

Mulle sociuslaisuus merkitsee yhteisöllisyyttä ja samanhenkisiä ihmisiä. Ainejärjestössä kaikkien kanssa tulee juttuun ja voi jakaa yhteisiä arvoja ja mielipiteitä, vaikka ollaankin kaikki ihan erilaisia ihmisiä! Se on tosi rentoa. Sociuslaisuus tarkoittaa mulle sen vuoksi myös avoimuutta, turvallista ympäristöä ja kaikkien hyväksymistä sekä arvostusta. Aikojen muututtua toivon sen merkitsevän myös hyviä kekkereitä!

Mikä saa sinut iloiseksi? Entä vihaiseksi?

Hyvälle tuulelle ja iloiseksi mut saa ainakin kivojen tyyppien seura, hyvä keskustelu ja musiikki. Tuun iloiseksi myös onnistumisista ja usein myös uusien asioiden kokemisesta silloin, kun niitä uskallan kokeilla! Kaikista pienistä jutuista elämässä tuun myös iloiseksi, mutta tän unohdan kyllä välillä.

Vihaiseksi tulen, jos ihmiset ei kuuntele, eikä edes yritä ymmärtää toisiaan. Myös jonossa liian lähelle tulevat takanajonottajat ärsyttää, ja joskus myös autoillessa muut autoilijat.

Emma kysyi: Mitä yhtä asiaa et ole tehnyt vaikka haluaisit?

Yksin matkustaminen on pyörinyt mielessä jo pitkään, mutta en ole toteuttanut sitä vielä. 

Kysymys tammikuun sociuslaiselle: Mikä on lempi tv(/Netflix)-sarjasi ja miksi?

Avainsanat: aino, sosiaalityö


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini