Poikkeusolojen vaikutus Sociuksen kevääseen

Keskiviikko 18.3.2020 klo 12:33


Rakkaat sociuslaiset ja opiskelijatoverit
Äkillisesti muuttuneen koronavirustilanteen ja Suomen hallituksen antamien määräysten mukaisesti, Socius on päättänyt haikein mielin perua kaikki loppukevään tapahtumansa. tämä koskee seuraavia tapahtumia: Tahko xq, Kevät excu ja Miten meillä voidaan -keskusteluilta. Näiden lisäksi Wabunmetsästystä ja Kewätkarkeloita ei tulla tänä keväänä järjestämään. 
Lisäksi yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous siirretään myöhemmäksi, todennäköisesti syksylle. 
Maan hallituksen antamien määräysten mukaan yliopisto suljetaan 13.4. asti. Luonnollisesti tämä tarkoittaa sitä, että myös Socius-huone on suljettu. 
Mitä tulee Tahko xq:n peruuntumiseen, niin tapahtuma tullaan siirtämään, joten älkää menkö Tahkolle omin neuvoin. Käymme edelleen keskusteluja mahdollisista korvauksista sekä tapahtuman uudesta ajankohdasta ensi vuodelle. Tämä tarkoittaa sitä, että ne jotka ovat jo matkasta maksaneet pääsevät samalla maksulla ja ilmoittautumisella osallistumaan ensi vuoden Tahko xq:lle.
Poikkeuksellisen tilanteen keskellä Sociuksen hallitus toivoo jäseniensä pysyvän terveenä, sekä toivottaa tsemppiä opiskeluun ja kevääseen. Pidetään toisistamme huolta!
Tavataan taas <3 
Sociuksen hallitus


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini