Helmikuun Sociuslainen 2020

Keskiviikko 26.2.2020 klo 12:19


Mitä sociuslaisuus merkitsee sinulle?

Sociuslaisuus merkitsee erityisesti ystäviä. On ollut ilo tutustua kaikkiin, ja näin koko elämäni pääkaupunkiseudulla asuneena, on ollut ihanaa tutustua myös ihmisiin eri kaupungeista ja paikkakunnilta. Sociuslaisuus merkitsee myös samanhenkisyyttä, ja mielenkiintoisia keskusteluita ihmisten kanssa, jotka ovat kiinnostuneista samoista aihe-alueista. 

Kenen julkisuuden henkilön kanssa haluaisit keskustella ja miksi ja mistä?

Nyt laitettiin paha! Olen aina unelmoinut keskustelusta Barack Obaman kanssa, niin pitäydyn tässä. Barack Obama on esimerkiksi suomalaisen hyvinvointivaltion kannattaja, ja hän pyrkii myös itse yhteisen hyvän kehittämiseen. USA:n entisenä presidenttinä olisi myös äärimmäisen kiintoisaa kuulla, miten tuon kokoista valtiota johdetaan. Haluaisin erityisesti puhua Obaman kanssa ilmastonmuutoksesta, sekä ihmisoikeuksista. 

Kuvaile unelmaduuniasi

Pakko sanoa onnekseni, että olen aikalailla tällä hetkellä unelmaduunissani. Työskentelen tällä hetkellä rekrytointiyrityksessä, joka keskittyy kandidaattilähtöiseen rekrytointiin. Meillä on todella hyvä start up henkinen yritys, ja porukkaan kuuluu eri tieteenalojen edustajia, joten pystymme jakamaan mielenkiintoisia keskusteluita yhdessä. Tottakai tulevaisuudessa olisi myös mielenkiintoista työskennellä sisäisen HR:n parissa suuremmassa organisaatiossa, mutta itselle on tärkeintä yrityksen ajamat arvot eikä niinkään esimerkiksi yrityksen kantama nimi ja suosio. Olisi myös mukava osallistua tulevaisuudessa enemmän start up tapahtumiin ja järjestöihin, jotka ajavat kestävää kehitystä! 

Johannes kysyi: kuinka paljon itsekuri keskittyä opiskeluun vaihtelee päivittäin?

Vähän liiankin paljon...Vinkkejä tähän? 😄 

Kysymyksesi maaliskuun sociuslaiselle : 

Mikä saa sinut hymyilemään? 

Avainsanat: Julianne, sosiaalitieteet, Barack Obama, positiivisuus


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini