Marraskuun sociuslainen 2019

Torstai 21.11.2019 klo 15:39


Mitä sociuslaisuus merkitsee sinulle?

Sociuslaisuus merkitsee keltaisuutta, violettia taskua, mahtavia ihmisiä, upeita karaoke-esityksiä, päättömiä juhlia, mahdollisuuksia, lämpöä, hyvää tunnelmaa, maksimia ja tottakai sitä oikeanlaista kemiaa.

Milloin on oikea hetki aloittaa jouluvalmistelut?

Minä näytän punaista valoa kaikelle turhalle tilpehöörille ja joulukrääsälle. Eli älkää ostako niitä, vaan ajatelkaa jouluun valmistautuminen rauhoittumisena ja mahdollisuutena kokoontua rakkaiden ihmisten ympärille välittämään lämmintä mieltä. Kuulostaa kliseeltä, mutta kannattaa kokeilla, edes läpällä. Joten, jos vastaan kysymykseen niin aloita vaikka kesällä, jos siltä tuntuu. Joululaulujen soiton saa aloittaa vasta joulukuussa tai ihan maksimissaan marraskuun loppupuolella.

Mikä on lempikirjasi ja miksi?

Minun täytyy myöntää, että olen maailman huonoin kirjojen lukija. Olen kuitenkin päättänyt aloittaa uuden elämän ja ruveta lukemaan, joten otan kirjavinkkejä vastaan!

Saara kysyi: Jos olisit Marian paikalla ohjelmassa ”Yökylässä Maria Veitola”, kenen luokse menisit?

Tämä on muuten mielenkiintoinen kysymys. Tottakai voisin vastata järkevästi ja valita oikeasti itselleni merkittävän henkilön esimerkiksi tieteen tai ilmastoasioiden parista. Mutta.. koska en ole järkevä, vastaan Jussi Vatanen, eikä tähän tarvitse edes perusteluita.

Kysymys joulukuun sociuslaiselle:

Miksi sinut kannattaa tuntea?

Avainsanat: Emma, ilmasto, elämänmuutos


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini