Lokakuun sociuslainen 2019

Torstai 21.11.2019 klo 15:35 - Reeta&Saara


Mitä sociuslaisuus merkitsee sinulle?

Sociuslaisuus merkitsee minulle ehdottomasti ystäviä. Olen tutustunut moniin huippu tyyppeihin sociuksessa ja saanut ihania uusia ystäviä! Socius merkitsee minulle myös sitä, että tiedän kuuluvani ryhmän, jossa on samanhenkistä porukkaa ja voin jakaa ajatuksiani muiden kanssa ilman, että kukaan tuomitsee. Kaikilla meillä on varmasti sama ajatus ihmiskunnan muuttamisessa paremmaksi toisiamme kukin milläkin tavalla😊

Mikä on parasta marraskuussa ja miksi?

Marraskuussa on parasta se, että seuraavaksi tulee joulukuu. :D Vaikka marraskuu on usein tosi pimeää aikaa, niin silloin on ihanaa poltella kynttilöitä kotona.

Jos voisit omata minkä taidon tahansa, mikä se olisi ja miksi?

Tämä on paha, olisi aika monta. Haluaisin sanoa lentäminen, mutta olen ehkä tylsä, jos sanon sen.. Haluaisin kovasti osata laulaa hyvin. Tykkäsin pienenä aina esiintyä, joten laulajan ammatti on ollut salainen utopistinen unelmani. Ei enää kyllä salainen.

Markku kysyi: Millaisia käytännön sovellutuksia Paul Freiren "Sorrettujen pedagogiikalla" voi olla ajassamme?

Nyt täytyy kyllä vastata, että ei mitään harmainta hajua :D En ole kyseistä teosta lukenut, ja takanani on yksi kurssi sosiaalipedagogiikkaa, mutta mielenkiintoista olisi kuulla vastauksia tähän.

Kysymys marraskuun sociuslaiselle: Jos olisit Marian paikalla ohjelmassa ”Yökylässä Maria Veitola”, kenen luokse menisit?

Avainsanat: saara, SYY


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini