Maaliskuun 2019 sociuslainen

Maanantai 1.4.2019 klo 8:48 - Reeta & Valtteri


Mitä sociuslaisuus merkitsee sinulle?

Sociuslaisuus merkitsee minulle etenkin mahdollisuutta käydä socius-huoneella juomassa kahvia ja juttelemassa opiskelukavereille sekä Snellun kirjaston sohvia. Huoneella käyntiä suosittelen kaikille ihan rohkeasti, sillä se on niitä paikkoja, joissa paljon puhuttu ”Sociuksen toverihenki” oikeasti näkyy. Minulla on välillä ollut hieman ristiriitainen suhde Sociukseen enkä esimerkiksi aina allekirjoita tuota toverihenkeä, mutta kuitenkin olen saanut tässä vuosien aikana paljon läheisiä ystäviä tästä ainejärjestöstä ja yhteiset tapahtumat ovat usein olleet mukavia, joten pidän Sociusta kuitenkin tärkeänä yhteisöllisyyden mahdollistajana.

Mikä on lempparimatkakohteesi ja miksi?

Sanoisin Slovenia tai Sveitsi, sillä rakastan luonnossa liikkumista ja vaeltamista. Etenkin jylhissä vuoristomaisemissa liikkuminen on erityisen miellyttävää. Myös ruoka kyseisissä maissa on erittäin hyvää. Vastaavasti molemmat kohteet tarjoavat talvella upeat laskettelumahdollisuudet.

Miltä tuleva vappu näyttää ja mitä siltä odotat?

Vappu näyttää ainakin tulevan hieman liian nopeasti, mutta kai se täytyy silti ottaa vastaan avoimin mielin. Odotan ainakin gambiinapsykoosia, ikuisen pimeyden laskeutumista maapallolle sekä HopLop-bileitä. Toki vähän täytyy vetää kotiinpäin ja sanoa, että myös Wabunmetsästystä ja kevätkarkeloita odotan.

Noora kysyi: Jos saisit poistaa yhden ongelman maailmasta, minkä poistaisit ja miksi?

Poistaisin todennäköisesti ananakset pizzoista, koska hedelmät eivät kuulu täytteiksi.

Kysymys huhtikuun sociuslaiselle:

Ketä historian henkilöä arvostat eniten ja miksi?

Avainsanat: valtteri, vappu, socius-huone


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini