Helmikuun 2019 sociuslainen

Torstai 7.3.2019 klo 13:55 - Reeta & Noora


Mitä sociuslaisuus merkitsee sinulle?
"Ennen kaikkea ihmisiä, joissa on jotain erityistä: laskeutuessani näihin piireihin olen yllättynyt tyyppi toisensa jälkeen siitä, miten mielenkiintoisia ja hauskoja tyyppejä onkaan olemassa. Yhteisöllisyys ja toverillisuus ovat tärkeitä juttuja myös, ja toivon kovasti että niistä pidetään kiinni."
Jos pystyisit aikamatkustamaan, mihin matkustaisit ja miksi?
"Koska olen hulluna Outlander- sarjaan, haluaisin sanoa 1700- luvulle, mutta ehkä kuitenkin haluaisin käydä katselemassa mitä maapallolle kuuluu vaikkapa viidensadan vuoden kuluttua. Olisihan se hienoa nähdä, onko täällä enää ketään. Toki jos tämä kyky säilyisi minulla koko elämäni, tuskin minua tässä ajassa enää näkyisi, kun tutkisin murhamysteerit, taistelisin kaikkia menneisyyden epäoikeudenmukaisuuksia vastaan ja lopulta saattaisin koko maailman tuhoon jollain perhosvaikutuksella."
Mikä on hienointa, mitä helmikuu on sinulle tänä vuonna tarjonnut?
"Aurinkoisten päivien lisäksi hienoa oli Tarinan vastaanottokeskuksessa Siilinjärvellä suorittamani lyhyt työharjoittelu, joka oli kertakaikkisen silmiä avaava kokemus. Nämä ekan vuoden opinnot ovat niin teoreettisia ja geneerisiä, että työharjoittelu oli hyvä muistutus siitä, mitä varten me oikeastaan täällä luentosalin penkeillä pyllyjämme hikoilutamme."
Aino kysyi: Mikä on lempiruokasi kampuksella?
"Tämä oli vaikea! Sanotaan vaikka lohimurekepihvit."
Kysymys maaliskuun sociuslaiselle:
"Jos saisit poistaa yhden ongelman maailmasta, minkä poistaisit ja miksi?"

Avainsanat: tapahtumavastaava, noora, kissat, matkantekijä


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini