Lokakuun 2018 sociuslainen

Torstai 21.2.2019 - Jenni & Vilma


Mitä sociuslaisuus merkitsee sinulle?
Jonkun sanasen taisin tästä aiheesta mainita juhlapuheessani vuosijuhlilla ja aika paljon olen tätä aihetta myös pohtinut tässä viime aikoina. Sellaiseen lopputulokseen olen tullut että, sociuslaisuus on monen asian pohjalla, se on limittäytynyt minun elämääni, niin etten aina sitä edes huomaa ja aina välillä se kurkkaa yllättävistäkin paikoista. Monet hauskat muistot ja esimerkiksi ystävyyssuhteet voi jotenkin johtaa sociukseen tai sociuslaisuuteen, vaikka ei sitä välttämättä tule edes hirveästi ajateltua. Toisaalta, tänä vuonna hallitushommissa socius ja sociuslaisuus on varmasti ollut läsnä ihan tietoisellakin tasolla, kun sociuslaisuus on ollut myös konreettista järjestelyä ja suunnittelua. Että varmaan aika monia asioita.
 
Joko olet laittanut kaamosvaloja kotiisi? Jos et, milloin aiot laittaa?
En ole, mutta hyvä idea! Yleensä minulla on samat valot ympäri vuoden, mutta kaamosvalot kuulostavat kyllä hauskoilta. Taidankin suunnata heti seuraavan energiapuuskani aikana johonkin kaamosvalokauppaan. Toisaalta tässä saattaa vierähtää hetki, sillä en ole vielä täysin tehnyt muuttoani loppuun. Ja muutin siis elokuussa.
 
Mitä sinulle jäi käteen vuosijuhlien järjestämisestä?
Paljonkin! Opin ihan hirveästi organisoinnista, suunnittelusta ja tapahtumien käytännön toteutuksesta. Puhumattakaan siitä, että kyllähän näihin ja varmaan vielä tuleviinkin vuosijuhliin suhtautuu ihan erilaisella rakkaudella ja lämmöllä, kun itse on ollut järkkäämässä. Kyllä minulla vain oli niin ihana viikonloppu.
 
Syyskuun sociuslaisen kysymys sinulle: Nyt kun opinnot ovat alkaneet ja monella meistä syksy vaikuttaa kiireiseltä haluaisin kuulla neuvosi rentoutumiseen ja stressin lieventämiseen. Eli kuinka rentoudut kiireen keskellä?
Aina välillä pitää antaa ajatuksen vaellella oikein luvan kanssa ja uppoutua omiin ajatuksiinsa puurtamisen keskellä. Ja sitten pitää kanssa muistaa haaveilla! Välillä ihan mahdottomistakin asioita. Toimii erityisen hyvin, jos vaikka laittaa kuulokkeet päähän ja lähtee ulos kävelemään ja uppoutuu ja fiilistelee omia unelmiaan. Usein myös raskaiden ja työläiden hommien keskellä fiilistelen sitä, miltä tuntuu silloin, kun jonkun ikävän ja raskaan työn on saanut tehtyä. Minkälainen fiilis on esimerkiksi tentissä, kun tätä sun just lukemaa asiaa kysytään ja tiedät tasan tarkkaan, miten vastaat ja sormet vaan liitelevät näppäimistöllä.

Avainsanat: viltii, vilmuri, vuosijuhlamestari, projektivastaava, vilma


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini