Syyskuun 2018 sociuslainen

Keskiviikko 20.2.2019 - Jenni & Miisa


Mitä sociuslaisuus merkitsee sinulle?
Sociuslaisuus merkitsee minulle yhteishenkeä ja yhdessä tekemistä sekä tutustumisen rentoutta ja helppoutta unohtamatta pitkiä sivistäviä yhteiskunnallisia keskusteluja.
Miltä tuutorisyksy on maistunut tähän asti? Millaisia odotuksia on loppuvuodelle?
Kuten jo aiemmin mainitsin tuutorisyksy on ollut täynnä tekemistä, tapahtumia ja uusia ihmisiä. Alkuun minulla oli hieman epäilyksiä omasta informatiivisuudestani, mutta ainakin minun tuntumani mukaan uusien opiskelijoiden syksy on saatu hyvin käyntiin. Loppuvuoden aikana on tulossa paljon perinteisiä tapahtumia, joilta odotan yhteistä ajanviettoa. Odotan myös sitä, että uudet opiskelijamme vakiintuvat osaksi Socius-yhteisöämme ja huoneella on entistä enemmän ääntä ja elämää (ja vähemmän tilaa).
Mikä on parasta syksyssä?
Pidän syksyn pimeistä illoista. Juoksulenkit sujuvat paljon joutuisammin tunnelmallisessa illan hämäryydessä.
Toukokuun sociuslaisen kysymys sinulle: Mikä on parhain neuvo, jonka olet saanut? Miksi?
Älä suunnittele liikaa. Itse helposti stressaan mikäli ajankäytölleni ei ole selkeää suunnitelmaa, mutta olen saanut neuvon, jonka mukaan edes viikkoa eteenpäin ei saa suunnitella. Enintään seuraavaa päivää. Liika suunnittelu vie mahdollisuuksia odottamattomiin tilaisuuksiin tarttumisesta, joita kuulemani neuvon mukaan tulisi nuoruudessa etsiä. Myös rentoutuminen, hetkestä nauttiminen ja oman ajan ottaminen on helpompaa ilman liikoja suunnitelmia päivän kulusta.
Kysymys Lokakuun Sociuslaiselle:
Nyt kun opinnot ovat alkaneet ja monella meistä syksy vaikuttaa kiireiseltä haluaisin kuulla neuvosi rentoutumiseen ja stressin lieventämiseen. Eli kuinka rentoudut kiireen keskellä?

Avainsanat: miisa, tuutori, iisalmi, juoksija


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini