Huhtikuun 2018 sociuslainen

Maanantai 18.2.2019 - Jenni & Perttu


Mitä sinulle kuuluu?
Oikein hyvää, kiitos kysymästä. Kandi on palautettu ja esitetty konferenssissa suorastaan lennokkaasti, joten kevään loppupuolella voin varmaankin näpytellä CV:n kärkeen kirjaimet YTK, mikä lämmittää sydäntä huomattavasti. Ja mitä tähän hetkeen tulee, niin nautin juuri erittäin maukasta keittoa, jonka ainekset kertoisin mielelläni palstatilan riittäessä. Saa tulla vaikka nykäisemään hihasta ja kysymään aineksista lisää, jos oon yliopistolla.
Mitä sociuslaisuus merkitsee sinulle?
Kirjaston hiljaisuuden koettelemista, kamppailua ruokailuajoista ja Tuukka Vartiaisen näkemistä koneellaan kirjaston pöydässä. Tottakai se merkitsee huomattavasti useampiakin asioita, tunteita ja ihmisiä. Kyl te tiiätte.
Mitä teet mieluiten vappuna?
Heti töissä olemisen jälkeen toisena tulisi Valkeisenlammen kauniin vihreällä ruohopeitteellä makoileminen auringonsäteiden hivellessä viiksikarvojani. Oon kuitenkin töissä.
Mitä katsot TV:sta tai suoratoistopalveluista?
Nykyisten suuntausten mukaisesti tekisi mieli sanoa, että Temptation Islandia. Harmituksekseni en kuitenkaan ole sillä vielä päässyt itseäni sivistämään. Olen kuitenkin keskivertoa älykkäämpi filosofian ja fysiikan harrastaja, joten katson Rick and Mortya, koska kyseisen sarjan hienovaraista huumoria ymmärtävät vain yhteiskunnan nerokkaimmat yksilöt. Uusin löytö Netflixistä oli kuitenkin Mindhunter, joka oli muuten todella höllivä sarja! Hyvä sekoitus autistisen tutkiskelevaa psykologiaa ja kovakouraista toimintaa. Toi Rick and Morty -juttu oli muuten läppä, vaikka viihdyttävä sarja se onkin.
Maaliskuun sociuslaisen kysymys sinulle: Mikä on kaikkein omituisin tapasi? Jos sinulla ei ole omituisia tapoja (kyllä kaikilla pitäisi olla), niin kerro jostain muusta tavastasi josta saat hyvän tarinan aikaiseksi. Tai sitten vaikka jonkun muun ihmislapsen omituisista tavoista.
Tää on oikeestaan mun ja Lauran yhteinen tapa. Me kommunikoidaan tosi paljon sähisemällä, tiiättekö, silleen niinku kissat.
Kysymys seuraajalleni:
Paljonko on paljon?

Avainsanat: perttu, siilinjärvi, kaksitahti, pseudopsykologi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini