Joulukuun 2017 sociuslainen

Torstai 14.2.2019 - Tuukka & Petri


Mitä sociuslaisuus sinulle merkitsee?
Yhteisöä, toveruutta, yhdessä olemista ja tekemistä. Minulle se merkitsee myös vastuuta.
Sinähän toimit vuonna 2018 Sociuksen hallituksessa, mitkä fiilikset ja minkälaisen kädenjäljen ajattelit jättää historiaan?
Kyllä, toimin rahastonhoitajana ensi vuoden hallituksessa. Fiilikset ovat hyvät, toivottavasti opin paljon uutta. Kädenjälkenä pyrin siihen, että vuoden 2018 Socius ry:n talousasiat hoidetaan hyvin ja haluan tuoda ensi vuoteen jotain uutta, mitä ei aiemmin ole ollut. Lähdin hallitukseen, koska haluan vaikuttaa asioihin omalta osaltani. Ensi vuosi sitten näyttää, millaista homma on.
Joulu tulla tupsahtaa, oletko muistanut olla kiltti opiskelija?
Niinhän se tekee. Kiltistä en tiedä, mutta paljon on töitä tehty viime aikoina vähän joka puolella. Olen mielestäni kehittänyt itseäni monella eri tapaa kuluneen vuoden aikana. Nyt jouluna onkin mukavaa rauhoittua perheen kanssa ja olla miettimättä koulua ja työasioita hetken aikaa. Lupaan, että joululomalla en lue edes uutisia, vaan nautin lomasta täysillä.
Elina kysyi: Harry Potter vai Taru sormusten herrasta?
Jos puhutaan kirjoista, niin molemmat ovat niin pitkiä, ettei minun hermot ole riittäneet niiden lukemiseen. Jos taas puhutaan elokuvista, niin molemmat ovat kyllä hyviä, mutta kyllä Taru sormusten herrasta on parempi.
Kysymys seuraavan kuukauden sociuslaiselle:
Oletko menossa Cheekin jäähyväiskonserttiin 24.08.2018? Jos et, niin miksi ihmeessä? Jos olet, niin nähdään siellä!

Avainsanat: petri, cheek, rahis, lukijamies


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini