Marraskuun 2017 sociuslainen

Keskiviikko 13.2.2019 - Tuukka & Elina


Mitä kuuluu?
Kiirettä, mutta hyvällä tavalla. Muutin juuri Puolasta takaisin Suomeen ja aloitin uuden työn hr-järjestelmäkonsulttina Tampereella. Puolassa työskentelin reilun vuoden UPM:n henkilöstöhallinnossa ja nautin Krakovasta siinä ohessa. Huikee reissu takana, mutta varmasti vähintään yhtä huikea alkamassa Tampereella siis.
 
Mitä sociuslaisuus sinulle merkitsee?
Ystävyyttä ja huikeita muistoja ja ihania ihmisiä.
 
Nyt kun opiskeluaika on vielä hyvässä muistissa, niin pystytkö kertomaan yhden asian mitä et todellakaan jää kaipaamaan? Vai oliko opiskelu aina yhtä ihanuutta?
Vaikkakin opiskeluaika on ihmisen parasta aikaa, en todellakaan jää kaipaamaan yleisiä tenttipäiviä, enkä myöskään talvikuukausia, jolloin yliopistolle raahautuminen oli silkka mahdottomuus. Toisaalta taas jään kaipaamaan sitä, että voi hyvällä omallatunnolla sulkea kellon ja jatkaa unia ja ilmoittaa jollekin toverille, että tekee muistiinpanoja puolestasi.
Entäs voitko kertoa yhden niistä parhaimmista muistoista ja miksi se on jäänyt mieleen?
Kaikki vappuriennot ja myös sosiopaattiristeilyt ovat jääneet mieleeni. En osaa erikseen eritellä, mutta huikeimpia reissuja on, kun kaikki on hyvällä fiiliksellä mukana ja nautitaan toistemme seurasta ja yhdessä tekemisestä. Parhaiten on mieleen jäänyt varmaankin sosiopaatti, jossa tapasimme Suomen rumin tatuointi -kilpailun voittajan sattumalta keskellä yötä laivalla. Se oli loppujenlopuks reissu se.
Antton kysyi: Kuoliko Tony Soprano?
Oikeassa elämässä valitettavasti.
Kysymys seuraavan kuukauden sociuslaiselle:
Harry Potter vai Taru sormusten herrasta?

Avainsanat: maisteri, elina, hr, sosiopaattelija


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini