Syyskuun 2017 sociuslainen

Maanantai 11.2.2019 - Tuukka & Veera


Mitä kuuluu?
Kesätyö lastensuojelussa, evakkoasuminen Helsingissä sekä heti alkaneet tutoroinnit ovat pitäneet tämän tytön kiireisenä, mutta ei tämä vauhti tästä ainakaan ole hidastumassa! Muutamien ensimmäisten päivien aikana tavatut uudet fuksit ja vanhat rakkaat opiskelijatoverit, kohta alkava ruska ja kouluruoka pitävät minut tällä hetkellä hyvin onnellisena opiskelijana!
Mitä sociuslaisuus sinulle merkitsee?
Sociuslaisuus merkitsee minulle yhteenkuuluvuutta, omalla tavallaan perhettä ja hyvää fiilistä. Vaikka virallisesti suoritin jäsenmaksun vasta hävyttömän myöhään, tuntuu että olen kuulunut perheeseen ensimmäisestä päivästä lähtien. Sociuksessa on paljon ihmisiä, jotka jakavat samanlaisia mielenkiinnon kohteita ja elämänarvoja kuin minä itse. Sociuslaisuus merkitsee minulle sitä, että saan olla juuri sellainen kuin olen riippumatta siitä kuka oon tai mistä tuun.
Nyt kun toimit tämän vuoden tutorina, niin mitä tapahtumaa ehdottomasti suosittelisit fukseille?
Suosittelen fukseille osallistumista varsinkin omiin fuksitapahtumiin! Socius järjestää esimerkiksi fuksikastajaiset ja fuksisitsit ja nämä tapahtumat ovat ihan must! Lisäksi vahva suositus lähtee myös vuosijuhlille ja sosiopaatille. Haluan kuitenkin muistuttaa, että bileitä tulee ja bileitä menee, tärkeää on huolehtia myös muunlaisesta kanssakäymisestä esimerkiksi Sykettä-liikunnan kautta!
Mitäs sitten et suosittele tekemään? Kantapään kautta opittua kenties?
Älkää juoko mitään, yleensä punertavan väristä, servereiden tarjoamaa juomaa isoista limupulloista.
 
Netta kysyy: Mitkä kolmea asiaa kuuluvat täydelliseen kesäpäivään?
Onnellisimmillani olen liikkeessä, joten kyllä täydellisenä kesäpäivänä otetaan auto (mersu) alle, ystävät kyytiin ja ilman kiirettä kohti tuntemattomia seikkailuja!
Kysymys seuraavan kuukauden sociuslaiselle:
Jos saisit pyytää audienssia kenen tahansa henkilön kanssa: nykypäivästä tai historiasta, niin kuka tämä henkilö olisi?

Avainsanat: veera, lahti, tuutori, johtotähti


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini