Toukokuun 2017 sociuslainen

Sunnuntai 10.2.2019 - Tuukka & Netta


Mitä kuuluu?
Töitä kuuluu, aloitin huhtikuun puolivälissä kesätyöt jotka jatkuu heinäkuun loppuun. Tänä vuonna en vielä saanut oman alan töitä mutta toivottavasti ens vuonna pääsisin niitäkin tekemään. Voin jo sanoa, että oli hyvä päätös jäädä kesäksi Kuopioon. En malta odottaa että kelit ja vedet lämpenee ja pääsen testaamaan Vänärin uimahyppytornia!
Mitä sociuslaisuus sinulle merkitsee?
Sociuslaisena koen olevani tervetullut yhteisöön, joka koostuu suuresta joukosta samoja mielenkiinnon kohteita omaavista ihmisistä. Sociuslaisuus merkitsee minulle aina seuraa ja ystäviä niin luennoilla kuin erilaisissa tapahtumissa, joissa saa olla oma itsensä turhaan pönöttämättä tai jännittämättä. :) Hauskaa on ollut myös huomata, miten jo valmistuneet sociuslaiset tulevat moikkaamaan Kuopion yössä, kun huomaavat meidän keltaiset haalarit.
Tulevana tuutorina voisit kertoa omasta fuksivuodestasi, mikä oli parasta?
Itselleni fuksivuosi toi paljon uusia asioita; muutto pois kotipaikkakunnalta, uudet kaverit, opiskelijatapahtumat ja itse opiskelu. Vuodessa on tapahtunut paljon, enkä osaa nostaa mitään yksittäistä asiaa parhaimmaksi. Hienoa on ollut myös huomata, kuinka oma itsetuntemus on lisääntynyt. Kokonaisuutena täys kymppi vuosi!
Mitä odotat eniten kesältä?
Mökkireissuja, saunomista ja tuoreita marjoja aamupuurossa.
Markus kysyy: Miksi kettu meni tapaamaan paavia?
No siis… Kettu (lat.Vulpes Vulpes) tunnetaan saduissa viekkaana mutta hieman hömelönä otuksena. Kettu on varmaan myös aika perso herkuille, koska kettukarkit. Kettu lähti tapaamaan Paavia Vatikaaniin jotta pääsis samalla reissulla Italiaan syömään hyvää jäätelöä. Synninpäästöt ja moraalisen tuen hakeminen olivat vain toissijaisia seikkoja.
Kysymys seuraavan kuukauden sociuslaiselle:
Mitkä kolmea asiaa kuuluvat täydelliseen kesäpäivään?

Avainsanat: netta, tuutori, oulu, aamupuuro


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini