Huhtikuun 2017 sociuslainen

Lauantai 9.2.2019 - Tuukka & Markus


Mitä kuuluu?
Juuri tällä hetkellä kuuluu todella hyvää. Olen nyt Roomassa toista päivää ja huomenna matkaan Isola del gigliolle, eli sille saarelle, jossa muutama vuosi taaksepäin Costa Concordia pyörähti kyljelleen, kun laivan kapteeni esitteli taitojaan. Paska vappukeli ei siis harmita enää ihan niin paljon, eli hyvin pyyhkii.

Mitä sociuslaisuus sinulle merkitsee?
Ihan rehellisesti voin sanoa, että minua harmittaa todella paljon, etten ole päässyt parin viimeisen vuoden aikana olemaan kauheasti läsnä sociuksen tapahtumissa. Socius tarkoittaa minulle pyyteetöntä välittämistä kaikista lähimmäisistä ja koska me olemme lähimpänä suurta universaalia ymmärrystä, niin kyllä me tiedetään kuinka homma toimii. Socius on mulle sitä, että laitetaan hyvä kiertämään. 

Miltä näyttää lähitulevaisuus?
Lähitulevaisuus näyttää makoisan avoimelta. Opintoja on jäljellä enää ihan vähän, pitäisi vaan löytää joku innokas kirjoittamaan mun gradu loppuun. Toukokuun lopussa alkaa kesätyöt lastensuojeluhommissa, joihin suuntaan neljättä kertaa putkeen. On hyvinkin mahdollista, että vietän nyt viimeistä kevättä Kuopiossa, sillä tuleva harkkapaikka tulee määrittelemään oman sijaintini kesän jälkeen. Täysin mahdollista on myös se, että suunnitelmat lentää reisille ja syyskuussa kutsuu taas Kuopio. Mutta saas nähdä, ei viitti huutaa, ni voi saada kalaa.

Mitä pöperöä ikävöit eniten, kun aikasi päättyy UEFilla?
Nyt on aika paha, koska mikään ei oo ollu ns hitti oman pään sisällä. Jos nyt jotain tähän koitan keksiä, niin se on ollut tosi jees, että salaattibaariin on tullut paljon parannusta vuosien aikana ja salaatteihin saa heitellä kaikenlaisia siemeniä, pähkinöitä, kiviä, ym. tavaraa. 

Niko kysyy: Mikä on sellainen taito, jota et osaa, mutta jonka haluaisit ehdottomasti vielä oppia
Olis kyllä paljon asioita, jotka haluaisin vielä oppia, mutta ei jaksais enää opetella mitään. No mutta jos vähän lähtee leikittelemään, niin olis kyllä hauskaa osata tiirikoida lukkoja. Jos yhteiskuntateiteiden kautta ei aukeamaan väylää työmarkkinoille, niin olis ainakin joku taito, jolla vois vähän hassutella. 

Kysymys seuraavalle kuukauden sociuslaiselle: 
Miksi kettu meni tapaamaan paavia?

Avainsanat: markus, sosiologia, salaatti, kettujapaavi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini