Maaliskuun 2017 sociuslainen

Perjantai 8.2.2019 - Tuukka & Niko


Mitä kuuluu?
Oikein hyvää! Fuksivuosi on mennyt todella nopeasti, ja onkin jännittävää ajatella, että siitä on jo useampi kuukausi, kun mä tänne Kuopioon Porista rantauduin opintojen pariin! Fuksivuoden aikana olen jo ehtinyt kokea monia huikeita tapahtumia, tutustunut uusiin mahtaviin ihmisiin ja Kuopioon kaupunkina. Uskaltaako joku kumota kliseisen väitteen, että opiskeluvuodet ovat ihmisen elämän parasta aikaa? Itse en ainakaan!
Mitä sociuslaisuus sinulle merkitsee?
Mulle sociuslaisuus on aurinkoisia hymyjä, pyyteetöntä auttamista sekä positiivisia tunteita! Sociuslaisuus on konkreettisia tekoja, kun sulle tarjotaan auttava käsi, silloin kun oot ottanut (ehkä) yhden tai kaksi liikaa ja löydät itsesi harha-askeleen saavuttamana Nousun lattialta. Sociuslaisuus on myös lukuisten huolien kuuntelemista sekä ennen kaikkea sitä viihtyisää yhteiseloa!
Millaisin odotuksin ensimmäiseen UEF-vappuun?
Oon aivan innoissani! Kisakuntoa ja turnajaiskestävyyttä on nyt kartutettu koko fuksivuoden, ja mä olen todellakin valmis mun ensimmäiseen opiskelijavappuun! Eiköhän pidetä yhdessä ikimuistoinen vappu? Vähän ehkä huolestuttaa mahdolliset työvuorot vapun aikaan, mutta mä oon valmis taistelemaan sen puolesta, että pääsen kokemaan kaikki parhaat tapahtumat!
Syksyllä pääset tuutoroimaan, mikä fiilis?
Mahtava fiilis! Oon jo nyt ihan liekeissä uusiin fukseihin tutustumisesta ja siitä että pääsen välittämään eteenpäin sitä samaa fiilistä, mitä mä sain kun alotin syksyllä opintoni! Mulle oli erittäin tärkeää, että laskeutuminen opintojen pelottavaan maailmaan tapahtuu mahdollisimman jouhevasti ja haluankin edesauttaa sitä nyt kun olen itse tuutori.
Elli kysyy: Mikä on paras muisto opiskelijavuosilta?
Nyt on kyllä vaikea valinta, kun oon kokenut monta superkivaa tapahtumaa! Ehkä kallistun kuitenkin sosiopaattiin, jossa mun mielestä oli yhteiselo kirkkaimmillaan, vaikka mä en ikinä maihin asti selvinnytkään. Myös kastajaiset, improbatur, tahkoreissu ja kaupunkisuunnistus on jäänyt positiivisina mieleen.
Kysymys seuraavalle kuukauden sociuslaiselle:
Mikä on sellainen taito, jota et osaa, mutta jonka haluaisit ehdottomasti vielä oppi

Avainsanat: niko, pori, tuutori, fuksi, vappufani


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini