Tammikuun 2017 sociuslainen

Keskiviikko 6.2.2019 - Tuukka & Petra


Mitä kuuluu?
Hyvää kuuluu! Fuksivuosi on mennyt mielestäni tosi hyvin, on saanu tehä paljon kaikkea hauskaa ja tutustua kaikkeen uuteen. Ja ihan perus opiskelijaelämäkin ja uuteen paikkaan muuttaminen on lähteny myös ihan mukavasti käyntiin. Sekä tietysti kovasti odotettujen haalareiden saapuminen ja haalarikastajaiset tammikuussa oli iso plussa!
Mitä sociuslaisuus sinulle merkitsee?
Sociuslaisuus on tuonu mun elämään jo paljon uutta. Jo heti ekasta illasta lähtien oon ollu ihan fiiliksissä siitä, miten monta hyvää ja aitoa ihmistä sociuksesta löytyy. Fiilis nous siis heti korkeelle, kun sai nähä minkälaisen porukan kaa pääsee viettää seuraavia vuosia. Socius meinaa siis oikeesti sen todellista merkitystä, eli toveruutta. Sociuslaisuus tuo mukanaan muun opiskelijaelämän rinnalle paljon hyvää, kuten mukavia ihmisiä, rennon ja viihtyisän ilmapiirin, mahtavia tapahtumia ja yhdessä koettuja hetkiä sekä tietysti sociushuoneen, minne voi aina mennä.
Nyt on helmikuu ja laskiaisen aika, meinasitko syödä laskiaispullan tai jopa kaksi? Oletko liian vanha pulkkamäkeen? Löytyykö perinteitä?
Mulla ei taida muita perinteitä ollakaan, kuin laskiaspullien syöminen. Ja pulkkamäkeen ei voi olla ikinä liian vanha!
Kevätaika koittaa muutenkin, mitä odotat erityisesti?
Lisää aurinkoisia päiviä ja lämpimämpiä säitä! Plus noitten lisäksi Tahko -excu on viikonloppu, jota aika moni oottaa jo innolla, minä mukaan lukien. En myöskään malta oottaa että saan laitettua mun viime kesän parhaimman ostoksen eli riippumaton jonnekin ulos! Kohta pääsee taas luvalla loikoilemaan.
Jenni kysyi: Jos ruumiistasi tehtäisiin kuoltuasi ruokaa, mitä ruokaa haluaisit sen olevan ja miksi?
Huuh, musta tulis nutellaleipä banaanilla. Because of reasons. 
 
Kysymys seuraavalle kuukauden Sociuslaiselle:
Mikä on sellanen pieni mutta sitäkin arvokkaampi arjessa esiintyvä asia, josta et voisi luopua?

Avainsanat: petra, räpsy, räppäri, hollola


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini