Joulukuun 2016 sociuslainen

Tiistai 5.2.2019 - Jenni


Mitä sociuslaisuus sinulle merkitsee?
Sociuslaisuus merkitsee hymyjä, jotka poukkoilevat kasvoilta kasvoille silottaen pienimmänkin huolirypyn. Työtä ja juhlaa, tyytyväisyyttä ja kehittymistä sopivassa suhteessa.
Mitä jouluperinteitä harjoitat?
Varmaan kaikkia, paitsi lipeäkalan syömistä. Olen niin kutsuttu jouluintoilija ja ripustin ensimmäiset jouluvalot heti kun kalenterin sivu kääntyi marraskuuhun (taisin kääntää sen jo lokakuun viimeisenä päivänä). Siivoan, koristelen, leivon, paketoin ja hoilaan joululauluja niin paljon, että ihmiset ympärilläni alkavat pohtia uudelleen läheissuhdettaan minuun. Tärkein perinne lienee kuitenkin se, kun aatonaattona koristelemme ensin kuusen ukin kotona, sitten siskoni kotona ja vielä vanhempieni kotona. Minä ja sisarenlapset koristellaan, kun aikuiset katselee.
 
Mitkä tapahtumat/uutiset/muistot jäivät vuodelta 2016 mieleen?
No päällimmäisenä varmaan paikan avautuminen akateemiseen maailmaan, eli pääsy sosiaalityön opiskelijaksi. Sitten siskontytön syntymä. Järkyttävät uutiset Syyriasta ja muualta maailmasta sekä terroriuhka Euroopassa. Queenin konsertti Kaisaniemessä kyllä taitaa kilpailla kouluun pääsyn kanssa ykköspaikasta.
Annan kyssäri: Jos jumahtaisit yhteen ikään ja eläisit siinä koko loppuelämäsi, niin mikä se olisi?
Lukioikään tottakai! Sain esittää aikuista ja ostaa karpalolonkeroa kaupasta. Kuitenkaan ei oikeasti tarvinnut ottaa vastuuta mistään. Olin arvosanoissa keskiarvon yläpuolella, vaikka en opiskellut käytännössä yhtään (siksi ketuttaa kun yliopistossa pitää välillä oikeasti opiskella). Minun ei tarvinnut pestä pyykkiä tai maksaa laskuja ja sain aina oikutteluani pikkuisen anteeksi, olinhan vielä teini. Ja sain asua maalla!
Kysymys seuraavalle kuukauden sociuslaiselle:
Jos ruumiistasi tehtäisiin kuoltuasi ruokaa, mitä ruokaa haluaisit sen olevan ja miksi?

Avainsanat: jenni, queen, jouluihminen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini