Marraskuun 2016 sociuslainen

Maanantai 4.2.2019 - Anna


Mitä kuuluu?

Mulle kuuluu hyvää! Oon ollut ihan liekeissä tästä syksystä ja kaikesta uudesta mitä on tapahtunut ja missä on päässyt olemaan osana. :) JA JOULU TULEE JEE! Mulla on tosin ollut jouluvalot jo lokakuusta lähtien, mutta nyt saan kai ihan luvan kanssa laulaa joululauluja.

Mitä Sociuslaisuus sinulle merkitsee?

No vaikka vallan mitä! Vaikka oon pyörinyt mukana vaan tän syksyn ajan, niin tässä on ehtinyt muodostua jo tosi voimakas tunneside tähän rakkaaseen ainejärjestöön. Eli toisin sanoen, kaikki ihmiset ovat olleet huippuja! Ja siitähän se Socius koostuu. Oon saanut tutustua mielettömän hienoihin tyyppeihin joilla on vahvoja ja fiksuja ajatuksia, sekä oon löytänyt ihania ystäviä jotka varmasti tulee pysymään elämässä vielä opintojen jälkeenkin. Eli ehkä sitä kautta sitten Socius-jäsenyys on muodostunut mun silmissä ystävyydeksi ja sellaiseksi aidoksi hyväksi hengeksi, sekä yhteen hiileen puhaltamiseksi. Se lämmin fiilis, minkä tuntee, kun menee vaan huoneelle ja tietää että on tervetullut sinne ja voi jutella kenelle tahansa.

Kuinka syksy on omalta kohdaltasi sujunut?

Syksy on mennyt ennen kaikkea nopeasti, ihan jäätävän nopeasti. Mutta hauskasti silti! Joka viikko on tapahtunut jotakin odottamisen arvoista. :) Okei, pakko kyllä myöntää että onhan tässä syksyllä ehtinyt jo olla vähän sekasin ja stressaamaankin, kun on tullut niin paljon uutta asiaa, mutta hyvinhän tästä on selvitty hiuksia menettämättä. Lempparijuttuina syksyltä varmasti nousee upeasti järkätyt vujut ja totta kai syntinen sosiopaatti (miinus se tulomatka takaisin) ja meidän kastajaiset oli kyllä ihan parhaat! (En batlaa enää ikinä). Innolla jään odottamaan mitä ens vuosi tuo tullessaan!

Olit juuri järjestämässä ensimmäistä Sociuksen tapahtumaasi. Miten meni noin omasta mielestä?

No parastahan siinä järkkäämisessä oli musta se järkkääjäporukan yhteishenki. Asiat loksahteli paikalleen ja saatiin organisoituu tehtävät hyvin jokaiselle halukkaalle. Lopputulokseen oltiin myös kaikki tosi tyytyväisiä kun nähtiin että porukka tykkäsi ja tuli vielä jälkikäteen kiittelemään. Eli joo omasta mielestä ihan hyvinhän se tais mennä, tosin aina saa ja pitääkin parantaa. :)

Heidin kyssäri: Miten peitotaan opiskelijaväsymys kaamosaikaan?

Hommatkaa kirkasvalolamppu, tai sit toivokaa sitä joulupukilta. Äiti tyrkyttää mulle aina Vitaeprota, tosin en usko että siihen on luottamista. Sanoisin että pysyy aktiivisena ja pitää rutiinit yllä, vaikka oisikin vapaapäivä. Ja joo, opiskelijabileet pitää suhteellisen virkeänä, pakkohan nekin on mainita.

Kysymys seuraavalle kuukauden sociuslaiselle:

Jos jumahtaisit yhteen ikään ja eläisit siinä koko loppuelämäsi, niin mikä se olisi?

Avainsanat: hätiskä, fuksi, tuhmapiparijuhla


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini