Lokakuun 2016 sociuslainen

Lauantai 2.2.2019 - Anna


Mitä kuuluu?
Hyvää! Omissa opinnoissa kandi alkaa muotoutumaan oikeaksi aiheeksi, on ystäviä ja hallitushommia. Rakastan kiirettä ja tekemistä, ja juuri sitä syksy on ollut ja talvelta saa samaa odottaa. Viime viikolla tipahti ensilumi, josta en tykkää. Olen muun muassa unohtanut miten pukeudutaan talvivaatteisiin.
Mitä sociuslaisuus sinulle merkitsee?
Ihan kaikkea ja vähän enemmän. Tällä hetkellä tuntuu, että elämästä ei tulisi mitään ilman Socius-huonetta, huikeita tapahtumia ja ihania ihmisiä, joiden kanssa on mukava jakaa vertaistukea opintojen (ja muidenkin asioiden) etenemisestä. On mielestäni todella siistiä, kun joku ulkopuolinen kysyy, että mitä ”Socius" oikein tarkoittaa ja saan ylpeänä vastata sen merkitsevän toveria. Siis eihän millään muulla ainejärjestöllä ole näin huikeaa yhteisöä.
Ensimmäinen hallitusvuosi alkaa olla takanapäin, miltä nyt tuntuu?
Ei ainakaan samalta kuin vuosi sitten. Vuoden alussa ei vielä tajunnut, että miten tämänlaisen yhteisön hallituksessa toimiminen voi palkita. Parasta on varmaan tunne siitä kun tajuaa, että toiset ovat uskoneet minuun ja antaneet vastuuta.
Mielipide klovni-ilmiöstä, joko olet bongannut?
En ole! Haluaisin bongata! En usko, että Kuopiossa mitään epidemiaa saadaan aikaiseksi, joten sattumalta yksittäisten tapausten tielle osuminen on ollut hyvin epätodennäköistä. Tällä viikolla reissaan kyllä Helsinkiin, joten mahdollisuudet paranevat…
Pauliinan kysymys: Kuinka pelastaa maailma?
Yleensä parannan maailmaa perinteisesti, eli jossain Kuopion ravinteleista opiskelijabileiden aikaan, joten tämä oli yllätys näin maanantai-iltapäivänä klo 13.00. Mielestäni epäitsekkyydellä ja perspektiivin säilyttämisellä asioihin pääsee yleensä aika pitkälle.
Kyssäri seuraavalle kuukauden sociuslaiselle?
Mikä on paras/huonoin juttu talvessa?

Avainsanat: hellsten, sosiologia, epäitsekkyys


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini