Syyskuun 2016 sociuslainen

Perjantai 1.2.2019 - Pauliina


Mitä sociuslaisuus sinulle merkitsee?
Koska en ole vielä täysin kieroutunut, vastaan tähän lähes rehellisesti. Ensimmäisenä opiskeluvuotena Socius jäi minulle vielä etäiseksi ja näyttäytyi lähinnä tapahtumien merkeissä. Tuutoroinnin myötä olen kuitenkin päässyt tutustumaan sociuslaisiin paremmin ja täytyy yhtyä edellisiin kuukauden sociuslaisiin ja myöntää, että sociuslaisuus merkitsee toveruutta. Sociuksessa on todella mahtavia ja hauskoja tyyppejä!
Miltäs syksy näyttää?
Kieltämättä hieman ahdistaa harjoittelupaikan etsintä eli syksy näyttää salaperäiseltä. Tuutorointi oli mahtavaa ja tuntuu hieman haikealta tuutoroinnin lähestyessä loppuaan. Syksyllä on tulossa kuitenkin vielä muutamat hyvät kekkerit uusien ja vanhojen sociuslaisten kanssa. 
 
Onko fuksien kanssa ollut suuri työmaa?
Kuten jo äsken mainitsin, tuutorointi oli tosi kivaa. Tosin ensimmäisellä viikolla meinasi puhti loppua ja tuutorkoulutukset kysyivät himan pyllylihaksia. Fuksit ovat olleet super kivoja tyyppejä ja on ollut huikeeta tutustua ihmisiin tuutoroinnin tiimoilta, tietenkin erityisesti muihin tuutoreihin. Kaiken kaikkiaan sanoisin, että suuri työmaa oli sen arvoista!
Heidin kysymys: Miten peitotaan opiskeluväsymys kaamosaikaan?
Tietenkin ystävillä, punaviinillä, hyvällä ruualla ja kynttilöillä.
Kyssäri seuraavalle kuukauden sociuslaiselle:
Kuinka pelastaa maailma?

Avainsanat: pauliina, koiranomistaja, samojedi, sosiaalityö


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini