Maaliskuun 2016 sociuslainen

Torstai 3.1.2019 klo 13:53 - Essi


Mitä sociuslaisuus sinulle merkitsee?
Socius merkitsee mulle kyllä todella paljon. Sociuslaisuus ei ole vain kuulumista ainejärjestöryhmään, vaan se on jopa elämäntapa! Sociuksen kautta oon saanut niin mahtavia ihmisiä mun kaveripiiriin ja tehnyt opiskeluajasta iloisen keltaisen ajanjakson. Sociuslaisuus on tehnyt musta paljon sosiaalisemman, rennomman ja varmaan myös avoimemman henkilön. Elämä olisi paljon harmaampaa ilman Sociusta ja mä tulen olemaan tälle ainejärjestölle ikuisesti kiitollinen.
Miltä tuleva kevät näyttää?
Mahtavalta! Opintojen osalta kevät tulee näyttämään jatkossakin hiukan kiireiseltä ja stressaavalta kandintyön takia. Se piruilainen pitäis jotenkin saada vihdoinkin alkuun ja kuosiin. Mutta mikä parasta vappu tulee jo ihan kohta! Ja silloin kaikki huolet jäävät taakse. Ja toukokuu nyt on aina ihana, varsinkin nyt kun ei tarvitse aloittaa töitä jo silloin ja kivoja juttuja tapahtuu.
Miten vietit pääsiäistä?
Yleensä oon viettäny pääsiäistä kotona suklaamunia ja äitin kokkaamaa lampaanviulua syöden. Mutta tänä vuonna pitikin jäädä Kuopioon laulelemaan kuoroon. Eli aika raskas pääsiäinen, useiden harkkojen jälkeen on kyllä melko poikki. Mutta ensi viikolla pidän sitten oman pääsiäiseni lomailemalla kotopuolessa.
Mira kysyi: Mistä löytyy mielestäsi Kuopion kauneuden kehto?
Kuopiosta löytyy kyllä todella monta kaunista paikkaa, kuten sataman alue (jossa asustan ihanassa näköala-asunnossani), puistot ja puutalorännikujakorttelit. Mutta kyl mä vastaan silti, että mun salainen lenkkipaikkani Varvisaari Rönön takana on Kuopion kaunein mesta. Siellä on upeet maisemat Kallaveelle, uskomattoman hienoja mökkirakennuksia ja maasto on jätetty melko lailla omaan rauhaansa. Sinne mä aina pakenen jos kaipaan rauhottumista ja kotiseudun järvimaisemia. En mä edes tiedä saako sinne mennä muut kun saaren asukkaat, mutta mä en piilopaikastani luovu!
Oma kyssäri seuraavalle kuukauden sociuslaiselle?
Mikä on parasta musiikkia just nyt ja miksi?

Avainsanat: essi, hankkija, sosiaalityö


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini