Sociuksen yhteistyökumppanit

 

apteekkari2.png

Socius ry:n olohuoneena tunnettu viihtyisä Ravintola Apteekkari on tullut suurimmalle osalle sociuslaisista tutuksi perinteisenä kokoontumispaikkana. Järjestämme vuoden aikana lukuisia tapahtumia Ravintola Apteekkarissa, joka on lämpimän tunnelmansa, loistavan karaokepuolensa ja palvelutarjontansa ansiosta vastannut jo pitkään täydellisesti tarpeisiimme. Ravintola Apteekkarin sohvilla tai terassilla on mukava vaihtaa kuulumisia tovereiden kanssa!

 

 

 

panza.jpg

   

 

Meksikolainen ravintola Panza on ehdottomasti yksi Kuopion tunnelmaltaan miellyttävimmistä ravintoloista ja erityisesti henkilökunnan rento asenne saa olon tuntumaan kotoisalta. Socius ry on solminut Panzan kanssa yhteistyösopimuksen, jonka tiimoilta järjestämme Panzassa satunnaisesti erilaisia tapahtumia, kuten meksikolaisen ruoan iltoja ja onpa ravintolassa myös   vietetty vuosijuhlien jälkeistä sillistä! Lisäksi sopimus takaa ti-to välillä listaruoista -10% alennuksen kaikille, jotka vilauttavat Socius   ry:n tarralla varustettua opiskelijakorttia. Kaikki Sociuksen jäsenet ovat oikeutettuja saamaan opiskelijakorttiinsa Socius ry:n   virallisen tarran. Ole yhteydessä hallitukseen, jos sinulta tarra sattuu puuttumaan.

 

 

VB.png

VB-valokuvakeskusta ylläpitää Victor Barsokevitsch –Seura ry, jonka jäsenyyden Socius ry on hankkinut tarjotakseen jäsenistölleen kulttuurikokemuksia. VB-valokuvakeskuksen valokuvanäyttelyt ovat teemoiltaan vaihtuvia, joten joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotain. Victor Barsokevitsch –Seuran jäsenyyden ansiosta jaamme valokuvanäyttelyihin rajoitetun määrän vapaalippuja, joista ilmoitamme aina Socius ry:n virallisella sähköpostilistalla. Lisäksi Socius ry:n jäsenistön käytössä on Victor Barsokevitsch –Seuran jäsenkortti, joka antaa ilmaisen sisäänpääsyn mihin tahansa valokuvanäyttelyyn sekä kortin lainaajalle, että tämän avecille. Kortti lainataan Socius ry:n jäsenelle vuorokaudeksi ja lainaaja on vastuullinen korvaamaan uuden kortin hankinnan aiheuttamat kulut, jos kortti hukkuu. Kortin lainaamisesta voit sopia olemalla yhteydessä hallitukseen sähköpostitse (hallitus[at]sociusry.com).

 

 

peeassa.png 

  Socius ry on tehnyt pitkään ja onnistuneesti virallista yhteistyötä Peeässän kanssa. Yhteistyömme pääpaino on edellä mainitussa       Ravintola Apteekkarissa, joka kuuluu Peeässän ravintolaketjuun. Tämän lisäksi olemme toimineet yhteistyössä myös muiden Peeässän   ravintoloiden, kuten Amarillon ja Sokoksen Hesburgerin kanssa. Lisäksi Sociuksen perinteiset Poikkitieteelliset Kewätkarkelot on   vakiintuneesti järjestetty joka kevät Peeässän Ravintola Wanhassa Satamassa.