Kuka olet, mitä opiskelet ja miksi? 

Hellurei! Meikä on Nättiahon Niina, sosiaalityön opiskelija ja ensi syksyn tuutori! Fuksivuosi alkaa olla pikkuhiljaa taputeltuna eli syksyllä aloitan toisen vuoden opinnot. Syy, miksi olen päätynyt tälle alalle ei ole aina ollut yhtä selvä, mutta nyt ensimmäisen vuoden jälkeen tämä on alkanut tuntumaan oikealta valinnalta. 
 

Mitä sinulle kuuluu? 

Varsin mainiota! Henkisesti olen jo kesälomalla, vaikka vielä kesäkuun lopulla pitäisi tulla Kuopioon tekemään yksi tentti alta pois. Kesän vietän kotikonnuilla Jyväskylässä. Kyseistä tenttiä on tullut siirrettyä jo kaksi kertaa, joten tällä kertaa pitäisi ottaa itseensä niskasta kiinni. 

Odotan tulevaa viikonloppuvapaata, sillä olen ollut viimeisen kuukauden ajan viikonloput kiinni töissä.
 

Mitä sociuslaisuus merkitsee sinulle? 

Avoimia ihmisiä ja yhteisiä tapahtumia! Mielestäni merkittävin asia ainejärjestössämme on kahden eri tieteenalan opiskelijoiden yhdistäminen, sillä tapahtumien kautta on päässyt tutustumaan myös sosiaalitieteen opiskelijoihin.

Odotan intopiukeana syksyn tutorointia ja tulevia rientoja fuksien kanssa.
 

Miltä tuleva kesäsi näyttää?

Tähän mennessä kesä on yllättänyt lämpimillä keleillä, joten toivottavasti säät säilyy yhtä hyvinä! Kesätöitä painan vanhassa työpaikassani, jossa väännän panineita, patonkeja ja salaatteja huivi päässä näyttäen 8-vuotiaalta. Suunnitelmissa on myös lähteä kolmeksi päiväksi Provinssiin sekä viettää juhannusta mökkeilyn merkeissä.

Pyrin tänä kesänä käymään Leivonmäen kansallispuistossa, kokeilemaan suppailua ja pyöräilemään mahdollisimman usein töihin.
 

Miten kulutat mieluiten vapaa-aikaasi? 

Vapaa-ajalla minut saa puhuttua ympäri, vaikka frisbeegolffaamaan, kiertelemään kirpputoreja tai terassille juomaan viiniä. Mitä spontaanisempi idea, sen parempi.

Ruuanlaitto on myös lähellä sydäntä, vaikka töiden takia siitä luulisi saavan tarpeekseen.
 

Huhtikuun sociuslaisen kysymys sinulle: Paljonko on paljon?

Ainakin puolet siitä mikä on todella paljon. Mutta sanoisin, että 5.
 

Kysymykseni seuraavalle: Mikä on parhain neuvo, jonka olet saanut? Miksi?

Topics
Ei aiheita.
Related Posts

Ladataan keskustelua