Kuka olet, mitä opiskelet ja miksi?

Moikka! Olen Tiia Hartikainen ja sosiaalitieteiden fuksi. Olen jo kauan ollut kiinnostunut ihmisten välisistä suhteista, eriarvoisuudesta ja psykologiasta, mutta nyt viime aikoina kiinnostus on herännyt myös yhteiskunnallisiin asioista, joten viime keväänä sitten onneksi kuulin sosiaalitieteistä ja päädyin tänne opiskelemaan!

Mitä sinulle kuuluu?

Minulle kuuluu hyvää! On hieman ollut totuttelemista kahden ulkomailla vietetyn välivuoden jälkeen tähän Suomen syksyn pimeyteen, mutta kynttilät ja glögi ovat kummasti piristäneet oloa. Nyt innolla odotan lunta ja joulun viettoa Rukalla. Olen myös syksyä piristänyt vierailuilla muille paikkakunnille, niin arki ei ole missään muotoa kerennyt mennä tylsäksi viikonloppureissujen myötä.

Mitä sociuslaisuus merkitsee sinulle?

Minulle sociuslaisuus merkitsee yhteisöllisyyttä ja toverillisuutta. Minusta on ollut fuksina kiva huomata, miten hyvin olen sopeutunut Kuopioon opiskelemaan ja tähän syynä ovat ehdottamasti muut sociuslaiset.

Syötkö joulutortun luumu-, omena- vai jollain muulla marmeladilla?

Ehdottomasti omenamarmeladilla!

Jos saisit ilmaisen matkan minne tahansa, minne menisit?

Lähtisin uudestaan Australiaan pakoon Suomen pimeyttä ja kylmyyttä. Aussit lämmittivät sydämeni kaksi vuotta sitten, niin kyllä sinne palaisin heti kun saisin mahdollisuuden. Haluaisin vielä mennä kiertämään Länsi-Australian ja moikkaamaan vanhoja kavereita.

Kysymys marraskuulle: Miltä sun syksy kuulostaa? Kerro syksyn musiikki- tai podcastlöydöstäsi.

Olen syksyn mittaan kuunnellut paljon ihanaa italialaista ja espanjalaista musiikkia Eros Ramazzotilta. Ehkä tämä musiikkikin kielii jonkunlaisesta matkakuumeesta, vaikka juuri nyt eniten odotankin joulua. Olen alkanut jo kovasti kuuntelemaan joululauluja.

Kysymys joulukuun tyyypille: Nyt kun joulu lähestyy, niin miten ja missä aiot viettää joulusi?

Topics
Ei aiheita.
Related Posts

Ladataan keskustelua