Jäseneksi

Sociukseen kuuluminen kannattaa!

Jäsenenä pääset Sociuksen sähköpostilistalle, jossa liikkuu paljon hyödyllistä tietoa liittyen opiskeluun, harjoitteluihin ja työpaikkoihin, sekä lisäksi muita ajankohtaisia asioita ja tapahtumainfoja. Lisäksi Socius huolehtii jäsenistönsä hyvinvoinnista myös edunvalvonnan suhteen ja pitää säännöllisesti yhteyttä yhteiskuntatieteiden laitoksen henkilökuntaan, muihin ainejärjestöihin ja ylioppilaskuntaan. Jäsenet saavat alennusta esimerkiksi Sociuksen tapahtumien pääsymaksuista ja Sociuksen virallisesta haalarimerkistä. Jäsenyyden merkiksi saat järjestömme tarran opiskelijakorttiisi, jolla saat esimerkiksi 10 % alennuksen listahinnoista yhteistyöravintola Panzasta ti-to.

Jäseneksi pääset maksamalla 25 euroa Sociuksen tilille: FI6741080010385063 (Oma Säästöpankki). Merkitse maksun saajaksi Socius ry ja viitenumeroksi 2888. Tämän jälkeen sinun tulee ilmoittaa kotikuntasi sähköpostilla Sociuksen rahastonhoitajalle Petri Rissaselle osoitteeseen petriris(at)student.uef.fi.

Kun olet maksanut jäsenmaksun, voit liittyä Sociuksen sähköpostilistalle. Maksettuasi kerran jäsenmaksun, olet jäsen koko opiskelujesi ajan! Jäsenmaksu maksaa itsensä nopeasti takaisin, joten liittyminen todellakin kannattaa!

 

Liittyminen Sociuksen sähköpostilistalle

Liity Sociuksen postituslistalle lähettämällä sähköpostiviesti seuraavasti:

Lähetä tyhjä sähköpostiviesti osoitteeseen socius-list-subscribe@lists.uef.fi . Ei siis lainkaan viestiä tai otsikkoa, vain tyhjä viesti kyseiseen osoitteeseen.

Voit liittyä listalle vaihtoehtoisesti myös selaimella kohdassa "Subscribing to socius-list" antamalla sähköpostiosoitteesi ja valitsemalla salasanan asetustesi hallintaa varten.

Varmennamme liityttyäsi, että olet maksanut Sociuksen jäsenmaksun, ennen kuin sähköposteja alkaa tulvia!

Löydät meidät myös Facebookista:

Socius ry

Socius-ryhmä